Himmelbjergvej 170, 8600 Silkeborg

1222 m2 helårsgrund

Kontant 1.795.000 kr.

Stor sydvendt, naturgrund på 1222 m2 i Laven


Byg dit drømmehus på vandsiden i Laven

Hermed udbydes denne velbeliggende og store naturgrund på 1222 m2 i Laven. Grunden peger direkte mod syd, søen og Himmelbjerget - du får dermed perfekt sol hele dagen og aftenen. Du har her mulighed for at købe en helt unik grund med udsigt til den smukke natur i og omkring Søhøjlandet  med marker og  skove i forening. Et landskab der varierer, som vejret og årstiderne skifter.

Grunden er flad og nem at bygge på og med det store areal, burde det være nemt at bruge byggefeltet fornuftigt.

Grunden ligger i udkanten af Laven på vej ind mod Ry på vandsiden. Sælger betaler alle tilslutningsafgifter i forbindelse med byggemodning af grunden.

Laven:
Laven er kendt vidt omkring for den smukke by lige ned til Julsø, hvor toget stopper mellem Ry og Silkeborg. Byen er bygget op på skrånende niveauer, så mange af villaerne har udsigt over søen til Møgelø og Rye Nørreskov og Himmelbjerget.

Laven er samtidig en gammel landsby med smukke villaer, aktiv borgerforening, og ikke mindst er landsbyen omkranset af en smuk natur med kuperet terræn og skov. Med toget er der ca. 30 min. til Århus C og kun 11 min. til Silkeborg.

Laven er rig på børnefamilier. Der er gåafstand til daginstitutioner samt skolebus. I Gl. Laven er der god og populær rideskole.

Mange af borgerne i Laven bruger søen til sejlads, kajakroning mv. Ganske forståeligt, for naturen er usædvanlig smuk og dyrelivet rigt. Nogle områder af søen er fredet, netop for at bevare det spændende fugleliv.

Ring til home og hør nærmere!

Økonomi

Kontantpris inkl. tilslutningsafgifter

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.316 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,760 / 9.109 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00