Gunderupvej 11, Kollund, 7400 Herning

54299 m2 helårsgrund

Kontant 2.300.000 kr.

Beliggende 10 minutters kørsel fra Herning og 3 km fra Lind


Sjældent udbudt grund med landzonetilladelse - 5 ha i natur skønt område

Denne unikke grund i landzone strækker sig over ca. 5,4 hektar og består hovedsageligt af skov og engarealer. Beliggende i et fredeligt og naturskønt område, er denne ejendom kun 10 minutters kørsel fra Herning. Med en afstand på cirka 3 kilometer til Lind, har du nem adgang til to skoler, institutioner, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv med faciliteter som hal og boldbaner.
Sælger har allerede udarbejdet en visuel idé om at skabe et byggefelt i det østlige skel, hvor dit nye stuehus kan placeres. Omkring byggefeltet er der mulighed for at etablere en mindre sø, da man i området tidligere har udgravet tørv m.m. Fra byggefeltet er der åbnet tre korridorer gennem skoven, der giver en unik udsigt mod vest. Området er rigt på dyreliv, og det er ikke unormalt at se kronvildt, råvildt, harer, fasaner og rovfugle her. Ejendommen tilbyder også perfekte jagtforhold.
Den vestlige del af grunden er udlagt som et engområde og er klassificeret som Natura 2000-habitatområde. Sælger har ansøgt og fået godkendt at omlægge den private fælles grusvej øst om byggefeltet, så du opnår fuldstændig privatliv mod vest. Den private vej har dog begrænset trafik og betjener kun yderligere to ejendomme. Sælger har ud fra egne tegninger ligeledes fået godkendelse til at opføre ny bolig på 185 m2.
Denne sjældent udbudte grund med byggetilladelse i landzone giver dig mulighed for at skabe dit drømmehjem i naturskønne omgivelser. Tag kontakt i dag for at få mere information og mulighed for at opleve dette enestående stykke jord.Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

2.300.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

960 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,043 / 11.726 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500