Bauneparken 32, 7550 Sørvad

1564 m2 helårsgrund

Kontant 425.000 kr.

Helårsgrund i naturskønne Sørvad


Højt beliggende grund med gode udsigtsmuligheder i et kommende hus.

Har du ikke fået øjnene op for denne fantastiske udstykning i Sørvad...? Så er det på tide!

Nu er denne højt beliggende skønne byggegrund til salg. Den ligger yderst attraktivt i Sørvad - kun 12 kilometer syd for Holstebro. Grunden, der har et areal på 1564, ligger naturskønt, smukt omkranset af skov og marker - og samtidig er den placeret højt med et flot, dybt udsyn over det unikke danske landskab. 

Grunden er placeret med god afstand til naboerne, og de skønne, åbne vidder skaber en unik følelse af luft omkring jer. Skoven ligger desuden nærmest lige i baghaven, og samtidig kan I glæde jer over at have alt det praktiske lige ved hånden. Sørvad by er kendt for et rigtig godt lokalsamfund og her er alt hvad du skal bruge i din dagligdag - den lokale Dagli'Brugsen og daginstitution kan I nemlig gå til på under ti minutter, og til fods tager det kun omkring et kvarter at gå til Sørvad-Ørnhøj Skole samt Sørvad Kultur & Idrætscenter, der ligger lige ved siden af. Grunden er en del af en privat udstykning uden byggepligt, hvilke giver dig gode muligheder for at finde det helt rette hus inden du bygger. 

De smukke rammer og den enestående udsigt kan I oplagt indtænke i husets arkitektur. I kan eksempelvis udstyre byggeriet med store panoramavinduer, der inviterer lyset og landskabet ind, og ligeledes kan I anlægge flere terrasser, der udnytter udsigten og solens gang på himlen optimalt.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

425.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

366 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,883 / 2.245 kr.

Tjek boliglån