Asgilhøjevej 41B, 8420 Knebel

901 m2 helårsgrund

Kontant 1.250.000 kr.

Fantastisk vestvendt havudsigt - super byggegrund der sælges oprenset og med sandpude


Tæt på lystbådehavn og indkøb

Her kan drømmeboligen opføres - smukt beliggende i første række fra vandet med skøn udsigt helt til Århus, ligger denne sjældent udbudte byggegrund på 901 m 2 i landzone.

Grunden sælgers i oprenset tilstand og med sandpude til et normalt hus i et plan, efter at sælger har fået udarbejdet en jordbundsanalyse samt en geoteknisk rapport  på grunden. Sælger forestår tilligemed at grunden bliver rettet pænt af med en strandsandsblanding der passer til området.
Kongsgårde er er også kendt som porten til halvøen Helgenæs. Her finder I bl.a. en fin lille badestrand, et hyggeligt mindre havnemiljø, en velassorteret Dagli´Brugs med gode åbningstider og et godt lokalsamfund. Her er flot natur, kig til Mols Bjerge og Aarhus, et rigt fugleliv og masser af fisk i vandet.
Her er alle muligheder for at få en dejlig udflugt, hvad enten man vil bade, gå en tur, studere naturen, fiske, sætte en jolle eller en kajak i vandet, windsurfe, snorkle eller dykke. Rigtig dejligt er her om eftermiddagen og aftenen, hvor solen sørger for ekstra varme i luften på en sommerdag. Her kan I nyde de skønneste solnedgange året rundt.
Her er kort sagt mange muligheder på den helt perfekte beliggenhed.
Tilslutningsbidrag :
Betales af køber : Konstant ( el ) kr. 20.500,- inkl. moms
Betales af køber : Kongsgårde- Borup vandværk ca. kr. 53.125,-  inkl. moms
Valg af varmekilde står derfor køber frit for. Området er ikke offentligt kloakeret, hvorfor køber anbefales at kontakte Syddjurs Kommune eller Aut. Kloakmester for vejledning omkring etablering af mekanisk rensning med nedsivning. Der bemærkes at der er en fordeler brønd til områdets kloaksystem, der ikke må fjernes.
Grunden er ikke omfattet af en lokalplan med bestemmelser om anvendelse til hverken helårsbrug eller fritidsbrug. Ejendommen der opføres skal dog opfylde krav for helårsbolig, og områdets kommuneplansramme. 

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

1.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

12 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,228 / 6.341 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33