Erhverv til salg
Erhverv - Investering

Nørholmvej 3, 7361 Ejstrupholm

253 m2 bolig & erhverv

Kontant 3.100.000 kr.


Velkommen til denne velholdte blandet bolig-erhvervsejendom, der ligger på en 8.981 m² stor grund og er strategisk placeret tæt på gode tilkørselsveje.
Boligdelen byder på en indbydende indretning med en stor entre, der fører dig ind i et stort og funktionelt bryggers, hvor der er rigelig plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Videre ind i hjemmet mødes du af et stort køkkenalrum i åbent plan med stuen, hvilket skaber en rummelig og inviterende atmosfære. En opgang fører dig til første sal. Gang samt et badeværelse med bruser og to hyggelige værelser. På førstesalen er der også en stor stue samt to ekstra værelser og et stort soveværelse med eget badeværelse.
Erhvervsbygningen er på 583 m² og byder på en loftshøjde, der giver masser af plads til forskellige erhvervsformål. Med en port på 4,5 meter er der nem adgang til bygningen, der også inkluderer to kontorer og toiletfaciliteter. En mindre kælder på 47 m² tilføjer ekstra opbevaringsplads og fleksibilitet til ejendommen. 

Udenfor erhvervsbygningen er området belagt med kørefast grus, hvilket sikrer nem adgang og tilgængelighed for både køretøjer og kunder.
Det 6 kWh solcelleanlæg på bygningen understreger ejendommens fokus på bæredygtighed og energieffektivitet.

Denne alsidige ejendom repræsenterer en enestående mulighed for både bolig og erhverv i en attraktiv beliggenhed.


 

Økonomi

Kontantpris

3.100.000 kr.

Afkast

-0.82 %

Lejeindtægt

0 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200