Erhverv til salg

Gødstrupvej 6, Snejbjerg, 7400 Herning

806 m2 bolig & erhverv

Kontant 4.495.000 kr.


 En helt særlig ejendom med masser af historie. Flot moderniseret, særdeles velegnet til blandet bolig/erhverv som f.eks. "Bed & Breakfast", kursusvirksomhed, behandler, liberalt erhverv  etc. Ejendommen fremstår yderst flot moderniseret og særdeles velholdt. Der ligger endvidere en lokalplan, der åbner op for mulighed for projektudvikling.  

På den 4.422 m² store grund får du en lækker sydvendt lukket have med store træer, der giver god læ for vinden. I den nordlige ende af grunden finder du gode parkeringsforhold og en indre lukket gårdhave.   

Indvendigt byder de 449 m² bolig på en enestående atmosfære med  god lofthøjde og på 1.salen får man synlige spær og hanebånd i alle opholdsrum. Sikke en velkomst man kan give sine kunder eller gæster i den store hall med den flotte trappe, udgangen til have og den tilstødende pejsestue. Skønt køkken/alrum, med hvidt inventar og flotte plankegulve. Her er der plads til hele familien, kombineret med virksomhed og pladskrævende hobbies. 

Erhvervsdelen, med direkte adgang fra beboelsen er moderniseret i samme stil og stand. Arealet er på 447 m² og rummer adkomstafdeling, stort åbent kontor, vinkælder i den tidligere bankboks, 2 toiletter, butiksafsnit, kontor, 2 lagerrum/kontorer samt den tidligere gymnastiksal, der i dag fungerer som studie/atelier. 

Derudover er der et allerede eksisterende "bed & breakfast" lejlighed med stort flot badeværelse med kar, disponibelt rum, stort værelse med tekøkken.  
 
Der er foretaget gennemgribende renoveringer både ud-/ og indvendigt i hele ejendommen med respekt for ejendommens oprindelse. Alle tagflader er skiftet til tagpap med listetækning. Badeværelser, køkken, bryggers og baggang står med flotte hvidt inventar. Alle gulve er h.h.v. sorte klinker og plankegulve. 
Stor dobbelte garage med godt værksted.

Ejendommen er beliggende i Snejbjerg på vejen mod Gødstrup Sygehus. Kort vej til Engbjergskolen samt gode indkøbsmuligheder. For pendlere nås mortovejsnettet inden for få minutter.
En unik og historisk ejendom, til den store familie, som ønsker noget udover det sædvanlige. 

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.