Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 1. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 1. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 10.00-14.00

Leif Bak Alle 14, 9300 Sæby

98 m2 andelsbolig

Kontant 395.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 1. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 1. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 10.00-14.00

Velindrettet andelsbolig i to-plan - i forening med fin økonomi og godt sammenhold


Centralt beliggende andelsbolig nær skov og strand

På helt fantastisk beliggenhed nær stranden og skoven ligger denne lille andelsboligforening på Leif Bak Alle. Der er 9 huse, som alle er i to plan med egen vestvendt terrasse og isoleret udhus. Der er desuden få hundrede meter til byens centrum, den smukke Algade og den hyggelige lystbådehavn.

Placeringen er i top, da denne lejlighed er placeret i bygningens ene ende og derfor har en rolig hjørneplacering. Andelsboligen er indrettet med lyse materialer og farver, som er gennemgående i hele boligen, her kan nævnes parketgulv, lyse klinker, glatte hvide døre, karme og store vinduespartier. Boligen har et samlet boligareal på 98m2, der er fordelt på to plan.

Fra østvendt entré med fliser på gulvet, er der adgang til gæstetoilet med lyse klinker og plads til vaskesøjle. Fra entréen er der desuden dør til en dejlig stue med glasparti og terrassedør imod vest samt åben forbindelse til et velindrettet køkken med hvide låger og mørk mahognikant samt bordplade i lyse farver. Fra stuen er der adgang til en skøn flisebelagt terrasse med læhegn og elektrisk markise, som giver muligheden for at sidde og nyde aftensolen fra tidligt forår til sent hen på efterår.

Fra stuen er der solid trappe til 1. sal, hvor man kommer op på repos/gang med adgang til et værelse i hver ende. Det ene værelse er indrettet til soveværelse med indbyggede skabe på den ene væg og et stort vinduesparti mod vest med smuk udsigt til Sæbygård Skov. Det andet værelse vender imod øst og har den smukkeste udsigt ned over de specielle skorstene ved Sæby Søbad og en flot havudsigt i baggrunden. Dette er indrettet til kontor og gæsteværelse.

Imellem de to værelser, er der et dejlig stort badeværelse med svejset vinyl på gulvet, toilet og pænt skabsarrangement med indbygget vask og elementer, der er identiske med den i køkkenet. Der er desuden brusekabine i hjørnet og tagvindue. Der er loft til kip på hele 1. sal, som giver en skøn rumfornemmelse.

Man har egen parkeringsplads foran boligen samt eget skur til opbevaring af haveredskaber, havemøbler o.lign. Foreningen har desuden et fælles hus til hobby og haveaktiviteter og der er et fantastisk sammenhold i foreningen, hvor alle byder ind med det de har mulighed for. 

En fin og særdeles velbeliggende bolig i god forening med fin økonomi.
3Antal rum
Energimærke

Økonomi

Købspris

395.000 kr.

Boligydelse pr. måned

5.901 kr.

Teknisk pris

1.301.794 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Charlotte Skræm
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

skraem@home.dk

98462922

98462922