Gammel Kalkbrænderi Vej 15B, st.. th., 2100 København Ø

94 m2 andelsbolig

Kontant 3.795.000 kr.

Andelsbolig med optimal planløsning


Stor syd/vestvendt altan med direkte nedgang til udeareal

KVARTERET: 
Denne skønne lejlighed, er beliggende roligt og yderst attraktivt med direkte udsigt til Krauses Parken, på en af Østerbro´s ubetingede bedste adresser i hjertet af Indre Østerbro med det spændende handelsliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgades specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Endvidere lige ved skønne rekreative områder i form af Søerne, Fælledparken og ikke mindst det spændende nye kvarter i Nordhavnen. Beliggenheden bliver ikke bedre.

EJENDOMMEN: 
Flot og velholdt ejendom opført i 2000. Andelsforeningen er veldrevet, og fremtræder med et flot og velholdt med mindre gårdmiljø, mulighed for at leje privat parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder hvorfra der er let adgang til lejligheden via ejendommens elevator. Der er endvidere brugsret til pulterrum, cykelparkering, og fælles gæsterum samt festlokale.

INDRETNING: 
Lys og veldisponeret lejlighed perfekt beliggende med fri udsigt til Krauses Parken. Lejligheden, som overalt har et fantastisk lys indfald, indeholder: Entré med skabsplads, stor vinkelstue med god plads til spisebord og sofaarrangement samt udgang til meget stor syd/vestvendt altan hvorfra den fri udsigt til Krauses Parken kan nydes og derudover få trin ned til hyggeligt udeareal. Fra stuen er der adgang til velindrettet køkken med udsigt til gården, 3 gode værelser, hvori der i det ene er et stort indbygget væg-til-væg skab med skydedøre, samt brusebadeværelse holdt i lyse fliser. 
Lejligheden sælges som et håndværkertilbud, hvorfor køber må påregne omkostninger til istandsættelse.

JaAltan
JaElevator
4Antal rum

Økonomi

Købspris

3.795.000 kr.

Boligydelse pr. måned

6.510 kr.

Teknisk pris

6.131.558 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Liisberg
home Østerbro

Salg & Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

freli@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55