Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 10.00-15.00

Bodil Lindorffs Gade 26, Lisbjerg, 8200 Aarhus N

91 m2 andelsbolig

Kontant 578.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 10.00-15.00

Skøn og veldisponeret andelsbolig med tilhørende have


Lisbjerg - Aarhus N

Velkommen til HaveHUSENE i Lisbjerg, et nyt og attraktivt boligområde, der kombinerer moderne byliv med grønne omgivelser. 

Havehusene er perfekt placeret i udkanten af Aarhus, hvilket giver dig mulighed for at nyde den rolige atmosfære i forstæderne samtidig med, at du har nem adgang til Aarhus' centrum. Du finder både skole, Letbane og skøn natur tæt på din hoveddør.

Denne charmerende og moderne andelsbolig tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et fællesskab, der værdsætter komfort, natur og bæredygtighed. 

Bodil Lindorffs Gade 26 er fordelt på 2 yderst veludnyttede etager. Stueplan byder et åbent køkken/alrum og stue med store vinduespartier, der skaber en forbindelse til den omkringliggende natur. Køkkenet er fuldt udstyrede med kvalitetsapparater og flotte materialer Fra stuen er her direkte udgang til den fantastisk terrasse og tilhørende hyggelige have. Herudover er der i stueplan en praktisk entré og et fint gæstetoilet.

På 1. salen er her et repos, to gode soveværelser med udsigt og plads til dobbeltseng og gode opbevaringsløsninger samt boligens flotte badeværelse med separat bruseniche samt stilfulde detaljer. 

HaveHUSENE er bygget med bæredygtighed for øje samt fokus på at skabe en energivenlig bolig. De omkring liggende fællesarealer og gårdmiljø, skaber de perfekte rammer til sociale aktiviteter og samvær med både venner, familie og naboer. Byggeriet har ligeledes tilknyttede parkering samt cykelskure til beboerne.

Velkommen til Havehusene i Lisbjerg, der repræsenterer det bedste fra begge verdener - moderne byliv og grønne omgivelser. Kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 allerede i dag for en fremvisning og muligheden for at blive en del af dette unikke fællesskab.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i denne skønne andelsbolig!

3Antal rum
Energimærke

Økonomi

Købspris

578.000 kr.

Boligydelse pr. måned

11.058 kr.

Teknisk pris

2.304.261 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Victor Sund Glerup
home Aarhus Nord

Intern sælger

visg@home.dk

87424040

87424040