Mygindlund 2, 5610 Assens

162 m2 villa

Kontant 825.000 kr.

Rummelig villa på mange gode boligkvadratmeter - tilmeldt kommende fjernvarme


God stor grund med gode udebygninger - herunder god garage

home har nu fornøjelsen af at byde inden for i denne rummelige familievilla beliggende på Mygindlund 2. 

Ejendommen rummer hele 162 boligkvadratmeter (jf. BBR) og er senest blevet tilbygget i 2008 med en pæn og nydelig udestue på 18 kvadratmeter. 

Planløsningen fordeler sig med fin entré i stueplan, hvorfra at der er direkte adgang til det store køkken alrum og badeværelse med toilet. I entréen er der tillige trappeopgang til huset rummelige førstesal. 

Det store køkken alrum er med masser af plads til spiseafdeling samt sofahjørne, herfra er der tillige direkte udgang til huset tilbygning 'udestuen'. Det store glasparti i udestuen giver dig direkte mulighed for at nyde det store private udendørs gårdmiljø og haven samt tilmed bidrager det til et rigtig lyst og venligt opholdsmiljø. Fra køkkenet er der adgang til et stort bryggers med masser af plads til opbevaring og vaskefaciliteter, hvortil der direkte er udgang til gården. 

Førstesalen fremstår meget lys og venlig og fordeler sig med 3 gode værelser, hvoraf den ene med egen altan. Herudover er der på førstesalen eget toilet samt mulighed for at lave et ekstra badeværelse. 

Udendørs får du en dejlig stor grund på de 1.407 kvadratmeter med masser af plads til at boltre sig på lige ned til bækken der løber i skel. Herudover er der for dig der ønsker et godt værksted eller en garage, hele 40 gode kvadratmeter med mulighed for ekstra opbevaring eller udnyttelse af loftrum. Tilmed er der på ejendommen 28 kvadratmeters udhus. 

Her får du altså en stor rummelige familievilla med masser af plads og mulighed for at sætte dit helt eget præg på boligen samt en god grund med gode faciliteter i udhus og garage. 
Tilmed ligger ejendommen i køreafstand til Assens Midtby, som du finder inden for 10 min i bil eller alternativt 15 minutter til Aarup, hvor der tillige er togforbindelse. Der er offentlige transport muligheder kun 50 meter fra ejendommen. 

Velkommen til en ejendom med masser af plads og natur omkring. 
5Antal rum
2008Ombygget
2Antal toiletter
1407 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

825.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.603 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,829 / 3.818 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070