Liebingsplads 2, st.. th., 8680 Ry

102 m2 lejlighed

Kontant 2.695.000 kr.

Ry


Nyopført lejlighed i hjertet af Ry

Færdig opført og klar til indflytning. 

Etape I er allerede opført, alle lejlighederne er solgt, og bygningen summer af liv, da beboerne er flyttet ind. Byggeriet i etape II er godt i gang, og der er kun få boliger tilbage Byggeriet og lejlighederne:
Ry Bytorv kommer til at bestå af fire punkthuse, med i alt 47 lejligheder. Der er fokus på den funktionelle bolig med konstruktive planløsninger. Materialerne til byggeriet er valgt med udgangspunkt i den høje kvalitet, rene og klassiske linjer. Det er på mange måder ren luksus at bo i en ny opført ejendom.

Du kan se frem til et liv, med mulighed for at disponere langt mere fritid til favorit gøremål. Stilen er kubistisk med lige linjer, en gennemtænkt indretning og optimal udnyttelse af kvadratmeter. Facaderne er smukke Wienerberger mursten og vinduerne træ/alu. Den høje kvalitet går igen i materialevalget indendørs med egelamelparket. italienske klinker på badeværelset samt klassiske hvide elementer fra HTH i køkken-alrummet. Lejlighederne har desuden gulvvarme. Det er et levende byggeri, der ikke alene forøger boligmassen i Ry midtby, men også skaber værdi med spændende bygninger, der udnytter områdets mange muligheder.

Lejlighederne er indrettet med optimal udnyttelse af kvadratmeterne, og alligevel med rum for individuelle ønsker og løsninger. Der er elevator i bygningen og som noget ganske særligt er depotrummene placeret i selve lejligheden. Til hver lejlighed er tilknyttet en parkeringsplads, samtidigmed at der er sørget for cykelparkering.

Stueplan:
Stuelejlighederne byder på store terrasser med græsplæne udenfor, således man har lidt ekstra plads at boltre sig på. Med de mange vinduer fra flere sider, er der skabt et rigtig godt lysindfald, især frahjørnevinduet ved køkken-alrummet og stuen.
Den indbyggede ’køkken alkove’ der er lavet i stuelejlighederne, skaber et hyggeligt og elegantkøkken. Indretningen af stueplans lejlighederne giver mulighed for etablering af et ekstra værelse, således man får en 4 værelses lejlighed.
3Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.361 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,585 / 12.357 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig