Menu

home Husprisindeks 3. kvartal 2017

Huspriserne faldt i 3. kvartal - men alle regioner havde højere priser end i '16

19. oktober 2017

Huspriserne faldt i 3. kvartal

  • homes prisindeks for hele landet viser, at huspriserne i gennemsnit faldt med 1,2 % fra 2. kvartal til 3. kvartal i år (sæsonkorrigeret). Tilbagegangen var især drevet af faldende priser på Sjælland.
  • Alle regioner har højere priser end for et år siden
  • I samme periode faldt handelsaktiviteten på markedet for huse 0,7 %, men fra et højt niveau (sæsonkorrigeret).
  • Huspriserne på landsplan var uændrede fra august til september, når man måler prisudviklingen som et tremåneders glidende gennemsnit (sæsonkorrigeret). Sammenlignet med samme tidspunkt sidste år ligger priserne i dag 6,8 % højere.
  • Det generelle prisniveau i samfundet steg relativt meget fra 2. kvartal til 3. kvartal i forhold til, hvad vi har været vant til de senere år, hvilket betyder, at de reale huspriser faldt med 2,1 %.
  • Selv om de reale huspriser er steget ganske kraftigt over de seneste år, er de fortsat knap 20 % under toppen inden finanskrisen.

Se homes husprisindeks for 3. kvartal 2017 her 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev