Sådan får du din egen home forretning

Vil du være med i en succes?

home søger kompetente franchisetagere med værdierne på rette sted og fokus rettet direkte på kunderne. Har du ambitioner om at blive franchisetager, så har du nu muligheden for at blive en del af home-kædens succes.

Hvis du vil være med på holdet

Er der flere muligheder. Måske ser du muligheder i en by eller et område, hvor home ikke er repræsenteret i dag, så kontakt os – vi hjælper med lokale m.v. Eller hvis du har ambitioner i en by eller et område, hvor home er repræsenteret, så kan du komme på vores interesseliste.   

Vi forventer

Du er ambitiøs, målrettet og resultatorienteret og så har du en udtalt forståelse for, hvor vigtigt det er at have fokus på mennesker.

I home får du

Et kædekontor med kompetente medspillere i ryggen, branchens stærkeste brand og ca. 900 holdkammerater i 183 forretninger, der samarbejder på tværs af landet. På den finansielle side får du også landets stærkeste opstilling i form af Danske Bank, Realkredit Danmark og Tryg forsikring.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Markedschef Torben Scherff på mobil 22 73 66 29 Din henvendelse behandler vi naturligvis fortroligt.