Menu

home Nibe

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Nibe

Hos home Nibe har vi indrettet os i en lys og moderne home forretning, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi yder altid den højeste kvalitet i det mæglerarbejde, som vi dagligt udfører for vores kunder. Vi har mæglerbranchens bedste brand, hvilket er din sikkerhed for at få en topprofessionel bolighandel hos os.

Vi arbejder tæt sammen med Morten Dahls home forretning i Aalborg. Desuden har vi et stærkt samarbejde med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Nibe-området.

Vi har et unikt kendskab til boligmarkedet i Nibe og opland. I vores lokalområde har vi mange spændende boliger til salg herunder: Sønderholm, Farstrup, Frejlev og St. Restrup m.fl. Find dit nye hjem på home.dk eller ved at se boligudstillingen i vores forretning.

Ønsker du at få solgt din bolig nemt og hurtigt?

Så kontakt vores ejendomsmægler på telefon: 96716262 eller kom forbi vores forretning i Skomagergade 1, så kan vi få en snak om boligmarkedet

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi blev inddraget i salget hele vejen igennem

  ”Vores oplevelse med home Nibe: Vi har oplevet at home Nibe er meget ærlige om salget af netop vores bolig, omkring udfordringer og fordele. Samtidig har de hele vejen igennem inddraget os i salget af boligen, det har givet os en enorm tryghed. Det har været en rigtig god oplevelse, og vi kan på det varmeste anbefale, at sælge hos home Nibe."

  Sælger af Skolevej

 • Solgt på 2. fremvisning til prisen

  "Jeg har kun det bedste at sige om Kristian og home Nibe. De var villige til at bruge en del tid på mig og mit hus, uden at vide om huset overhovedet ville blive sat til salg. Efter bare 2 dage til salg var der allerede 1. fremvisning. En uge senere havde vi 2. fremvisning og allerede her blev huset solgt – til den udbudte pris og uden nogen form for markedsføring. Et meget professionelt stykke arbejde, hvor der hele tiden var god kontakt mellem os, når der skete noget. Føler at alle mine ønsker i forbindelse med salget af mit hus er blevet opfyldt til fulde."

  Lene Kvist Carlsen

 • Ihærdig og dygtig mægler!

  "Efter at have haft vores hus til salg gennem udenbys mægler i over 6 måneder i 2016 skiftede vi til home i Nibe fra 2017. På de seks måneder med udenbys mægler var der kun få fremvisninger, men på de 3 måneder hos home har der været cirka 10 seriøse fremvisninger - og vi vil rose home for at være i stand til at finde de rette købere for hvem netop vores hus kunne være interessant. Vores hus er nu solgt til overtagelse pr. 1. oktober 2017 - en noget længere overtagelsestid end sædvanligt, som blev forhandlet på plads af home, - så det passer med at vores nye bolig er færdigopført. Vores forløb viser at man skal bruge en lokal mægler som home til at sælge bolig beliggende i Nibe".

  Jutta & Birger

 • Mægler med stor forståelse

  "Da min mand og jeg skulle sælge vort hjem i Barmer, var det med blødende hjerte, vi henvendte os til home i Nibe. Vi havde boet der i 40 år og havde bygget om ad flere gange, så huset var netop vores hus. Vi mødte stor forståelse, men også en professionalisme, der gjorde, at vi fik fundet den rigtige pris. Det tog ½ år at sælge huset, men det føltes rimeligt, når man tager i betragtning, at det ligger i en lille landsby. Vi fik hele vejen igennem en god og saglig rådgivning, så den papirjungle, vi havde frygtet, slet ikke var der. De nye ejere så den præsentable annonce med de flotte billeder på nettet helt oppe på Færøerne, og home fulgte hurtigt op på interessen. I løbet af få dage var handlen afsluttet til både vores og købernes tilfredshed. Det store papirarbejde efter handelen tog home sig også af. Vi kan varmt anbefale home til andre".

  Anna Hansen

 • Dygtige og engagerede mæglere

  "Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet af mine 2 ejendomme hos home, som skulle sælges på samme tid. home solgte min landejendom på Klæstrupvej 8 på 20 dage og mit sommerhus på Nørrestrand 28 på 16 dage. Det kom bag på mig, at det lykkedes home at sælge begge ejendomme så hurtigt, men det tror jeg skyldes den hurtige opfølgning på køberne. home havde allerede hjulpet mig med at finde mit nye hus på Solbakken i Nibe, inden jeg solgte mine 2 ejendomme. Huset jeg købte, var endnu ikke annonceret til salg, men mæglerne mente, det var noget for mig, og da jeg så det, var jeg ikke i tvivl. Jeg synes, mæglerne ved home har været meget hjælpsomme gennem hele forløbet, og jeg kan derfor varmt anbefale home til andre".

  Ruth Høygaard-Jørgensen

 • Det var ikke lykkedes uden homes ihærdighed!

  Efter at have haft til salg hos anden mægler uden held valgte vi at skifte til home Nibe - det har vi ikke fortrudt ét eneste sekund! home Nibe har gennem hele forløbet været ihærdige og hele tiden holdt os godt opdateret omkring salgsprocessen. I forbindelse med den endelige handel ydede Betina en stor indsats for at få handlen i hus, og vi tror ikke, at det var lykkedes uden hende. Vi vil derfor varmt anbefale home Nibe til alle fremtidige sælgere og købere.

  Jane & Holger Veggerby

 • home Nibe solgte trygt og sikkert vores hjem

  home Nibe fik på kort tid solgt vores hjem i Nibe gennem de sidste mange år. Dette skete på en meget engageret og professionel måde. Løbende tilbagemeldinger og ugentlig kontakt gjorde, at vi gennem hele forløbet har følt os trygge og godt behandlet. Vi er utrolig glade for, at vi valgte home som vores ejendomsmægler, og kan varmt anbefale Betina og Kristian fra afdelingen i Nibe

  Hanne & Poul Frederiksen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.