Erhverv til leje

E Christensens Vej 15, B., 7430 Ikast

0 m2 kontor

Årsleje 96.750 kr.

285 m² med mange indretningmuligheder


Lejemål bestående af 225 m2 tidligere kontor og 60 m2 koldlager (uden vand og varme). Den nymalede (både vægge og gulv) kontordel er med 2 indgange, så der er mulighed for opdeling i mindre enheder eller særskilt personaleindgang. Koldlager med ca. 3 meter til loft (skrånende) er med adgang direkte fra kontordelen.

Den ene indgang til kontordelen er til tidligere frokoststue, hvor der er opsat skabsarrangement med vask i bord. Lokalet kan også benyttes til f.eks. kontor eller behandlerrum. Den anden indgang er via rampe til vindfang med videre adgang til lokale til f.eks. reception eller venteværelse. Videre adgang til stort, disponibelt lokale med mange indretningsmuligheder. Der findes to toiletter i mellemgang fra det store lokale til frokoststuen.

I ejendommen er der deslige fitnesscenter, og en fremtidig anvendelse til f.eks. klinik kunne være en oplagt mulighed, da der er fine adgangsforhold til lejemålet og stort parkeringsareal, der deles med ejendommens øvrige lejere.

Pænt og nydeligt lejemål med fleksible indretningsmuligheder - kontakt home Herning for fremvisning og en snak om muligheder. 

Økonomi

Årsleje

96.750 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ib Stampe
home Herning

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

ibstampe@home.dk

96274500

96274500