Menu

Giv dit hjem mere værdi med homeSpot

Fortæl os om dit homeSpot - boligens bedste sted, så viser vi det til køberne. Det giver din bolig mere værdi, når den skal sælges

Hos home kalder vi det for homeSpot. Det sted må du rigtig gerne vise os, så vi kan vise det til køberne og fortælle dem, hvorfor det er boligens bedste sted.

Vi er vant til at vise boligen frem fra sin bedste side, men dine erfaringer fra livet i dit eget hjem er noget, vi virkelig værdsætter. Historien om dit homeSpot vil nemlig give dit hjem mere værdi og personlighed, når det skal sælges.

Bestil en gratis salgsvurdering allerede i dag og book et møde med din lokale mægler, så kommer vi forbi og hører historien om din boligs bedste sted. Find din lokale mægler her.

Vi glæder os til at vise dit homeSpot frem for køberne!

homeSpot er et af vores 52 populære salgsfif, som giver dit hjem mere værdi.
Vi har lavet en gratis folder med de 52 bedste salgsfif fra vores mæglere over hele landet. De er lige til at gå til, og du behøver ikke lave dem alene.
Hele familien, store som små kan bidrage til at give dit hjem mere værdi.

Hent de 52 gratis salgsfif her

Book salgsvurdering

Find nærmeste mægler

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev