Menu

home Hals

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hals

Et stærkt home team med masser af erfaring og branchekendskab. Home Hals består af to butikker der arbejder sammen på kryds og tværs og skaber nogle fortrin for dit boligsalg. Vi er altid nærværende over for vores kunder, vi lytter til dine behov og vægter den personlige dialog højt således, at du føler dig i trygge hænder.

Vores medarbejdere har et højt uddannelsesniveau, du bliver derfor mødt af et fagligt og dygtigt team, hvad enten du vælger at sætte din bolig til salg hos os, eller at vi skal hjælpe dig med at finde drømmeboligen.

Hos home Hals har vi et stort lokalkendskab, og ikke mindst, et godt kendskab til norske købere, eftersom indehaver Jens Houbak har boet 20 år i Norge. Han kender til de udfordringer, man typisk møder i forbindelse med bolighandel i Danmark. Man skal huske på, at selv om Norge er vores naboland, så er vi forskellige. Der er både kulturelle og sproglige forskelle, som kan give udfordringer i en bolighandel.

Hvis du er på udkig efter din drømmebolig, kan du se vores udvalg af boliger i Hals, Hou, Egense, Lagunen, Ulsted, Øster Hassing, Gandrup og flere andre steder – vi er her der og alle vegne ! Kontakt os for en god snak med om netop dine boligdrømme.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • home hjalp mig igennem hele processen

    ”Jeg skulle have solgt min bolig, som jeg har haft gennem mange år og var blevet tæt knyttet til. Valget blev home Hals, som klarede opgaven til min fulde tilfredshed. Teamet hos home Hals fik hurtigt solgt huset og resultatet er jeg godt tilfreds med. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge home Hals, da de hjalp mig igennem hele processen”.

    Mona

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.