home Gentofte

Luk åbningstider

home ejendomsmægler Gentofte

Leder du efter en ejendomsmægler i Gentofte, der kan hjælpe dig med boligsalget? Kom forbi til en snak og mød vores mæglere i butikken. Her kan du få værdifuld sparring omkring salget af din bolig, og drage nytte af vores detaljerede kendskab til Gentofte og indsigt i det lokale boligmarked. Som ejendomsmægler i home kan vi tilbyde adgang til landets største køberkartotek, hvilket for dig betyder kortere liggetid og en bedre pris.

Ejendomsmæglere i Gentofte

Gentofte er et område med mange ejendomsmæglere, og boligmarkedet er stærkt konkurrencepræget. Hos os kan du især forvente korte salgstider, og samtidig er vi blandt de mæglere i Gentofte, der giver det laveste afslag i prisen.

Boligmarkedet i Gentofte

Gentofte har i årtier været et af de mest eftertragtede områder i København for familier med høj disponibel indkomst, og det afspejler sig både i kvadratmeterpriserne, kvaliteten af boligerne og den gode infrastruktur i Danmarks måske dyreste kommune, som omfatter kendte områder som Hellerup, Charlottenlund og Skovshoved.

Boligmassen i Gentofte er delt nogenlunde ligeligt i villaer/parcelhuse og ejerlejligheder samt et mindre antal rækkehuse. I en af Danmarks tættest befolkede og fuldt udbyggede kommuner er der ikke mange chancer for at bygge nyt. I takt med prisstigningerne har renoveringstakten således gjort standen på eksisterende boliger imponerende høj.

Gentofte har vel nok Danmarks mest aktive marked for liebhaver boliger, og besidder du en ejendom med helt særlige kvaliteter og ønsker du at udforske mulighederne for et salg, anbefaler vi at du tager kontakt til en af vores liebhavermæglere hos home Gentofte. Her kan vi blandt andet hjælpe med et diskret skuffesalg til købere af liebhaveri.

Salg af bolig i Gentofte

Området omkring Gentofte ser vi fortsat som en ekstremt populær bydel langt ud i fremtiden. For sælgere af hus eller lejlighed i Gentofte kan de høje priser dog også være en ulempe; færre på boligmarkedet har råd til at bo her, og det kan gøre et boligsalg mere kompliceret, når køberne søger markante afslag i prisen. Liggetiden kan også være relativt høj.

Ønsker du et hurtigt salg af din villa eller lejlighed med det mindst mulige afslag i prisen, anbefaler vi at du søger den bedste rådgivning hos home i Gentofte.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 18 boliger

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller