Velkommen hos home Assens

Din lokale ejendomsmægler

Vi er din ejendomsmægler i Assens, hvis du står og mangler hjælp til enten salg eller køb af en bolig.

Vi er engagerede i lokalsamfundet, og vi har altid en finger på pulsen, når det kommer til det lokale boligmarked på Vestfyn. Vores mæglere kender området omkring Assens som deres egen bukselomme og har indgående kendskab til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig.

Erfarne ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere i Assens er veluddannede og erfarne mæglere, som er specialister i alle faser af en bolighandel. Når du handler med os, kan du derfor være sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på, at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vores mægler klar til at rådgive dig.

Hvis du overvejer at sælge bolig på Vestfyn dækker vores ejendomsmægler Assens, Glamsbjerg, Ørsted, Søllested, Flemløse, Jordløse og flere af de omkringliggende byer i området.

Kontakt os i dag

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kontakt din ejendomsmægler i Assens på mail, telefon eller besøg os i butikken til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dine boligdrømme. 

Mød os hos home Assens

Arne Blomstrøm

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Karina Nielsen

Ejendomsmægler, MDE

Line Blomme Pedersen

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

Kasper Winther Hovberg

Salg og vurdering

Iben Nørregaard Basballe

Arne Blomstrøm

Karina Nielsen

Line Blomme Pedersen

Kasper Winther Hovberg

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information