Velkommen hos home Thisted

Din lokale ejendomsmægler

home Thisted er din lokale mæglerforretning, med mange års erfaring med salg og vurdering af ejendomme i hele Thy og på Mors.

Teamet består af:

- Indehaver, ejendomsmægler & valuar, Jens Kjærsgaard

- Ejendomsmægler, Claus Skammelsen

- Sagsbehandler, Mette Kanstrup Madsen

- Ejendomsmægler, Beate Søndergaard Lynge

- Salg & vurdering, Niklas Rimmer Rokkjær 

Det er et energisk og engageret team, som forstår at det kræver grundighed og hårdt arbejde, for at være i stand til at levere et godt stykke mæglerarbejde, for både købere og sælgere. Denne holdning har medført, at kundetilfredsheden hos kunderne er høj, og salgstiden for ejendommene er kort.

Så uanset om du skal sælge eller købe i Thisted, Klitmøller, Vorupør, Hanstholm, Sennels, Sjørring, Østerild, Nors eller resten af Thy og Mors, så er du meget velkommen til at kontakte home Thisted.

Stærk og individuel markedsføring, såvel lokalt som nationalt

Hos home Thisted bliver din bolig meget synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Der kan forventes en ærlig og relevant sparring med sælgere og købere, og dette er med til at sælger hurtigt kan få solgt, og at køber kan finde netop den ejendom, som opfylder ønskerne og behovet.

Såvel købere som sælgere, er altid velkommen til at kontakte teamet for en uforpligtende boligsnak. Også uanset om et salg eller køb er aktuelt på nuværende tidspunkt, eller først er aktuelt på længere sigt.

Kontakt os i dag og få gang i dit boligsalg

Kontakt home Thisted allerede i dag på telefon 96182525, og hør hvad home Thisted har at byde på – alle 5 medarbejdere står klar til at hjælpe dig trygt igennem salgs- eller købsprocessen.

Mød os hos home Thisted

Jens Kjærsgaard

Indehaver. Ejendomsmægler & valuar, MDE

Claus B. Skammelsen

Ejendomsmægler, MDE

Niklas Rimmer Rokkjær

Salg & vurdering

Beate Søndergaard Lynge

Ejendomsmægler MDE

Mette Kanstrup Madsen

Sagsbehandler

Pia Havbro

Køberrådgiver

Jens Kjærsgaard

Claus B. Skammelsen

Niklas Rimmer Rokkjær

Beate Søndergaard Lynge

Mette Kanstrup Madsen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information