Velkommen hos home Nibe

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Nibe har vi indrettet os i en lys og moderne home forretning, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi yder altid den højeste kvalitet i det mæglerarbejde, som vi dagligt udfører for vores kunder. Vi har mæglerbranchens bedste brand, hvilket er din sikkerhed for at få en topprofessionel bolighandel hos os.

Vi arbejder tæt sammen med Claus Barrett, Peter Munch, Jeppe Straarup og Peter Hjortlunds forretninger i Aalborg. Desuden har vi et stærkt samarbejde med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Nibe-området.

Vi har et unikt kendskab til boligmarkedet i Nibe og opland. I vores lokalområde har vi mange spændende boliger til salg herunder: Sønderholm, Farstrup, Frejlev og St. Restrup m.fl. Find dit nye hjem på home.dk eller ved at se boligudstillingen i vores forretning.

Ønsker du at få solgt din bolig nemt og hurtigt?

Så kontakt vores ejendomsmægler på telefon: 96716262 eller kom forbi vores forretning i Skomagergade 1, så kan vi få en snak om boligmarkedet

Mød os hos home Nibe

Claus Barrett

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kristian Monberg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kasper Høygaard

Salg og vurdering

Martin Sandvej

Ejendomsmægler, MDE

Pia Havbro

Køberrådgiver

Claus Barrett

Kristian Monberg

Kasper Høygaard

Martin Sandvej

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information