Velkommen hos home Ejerlejlighedsbutikken Aalborg

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Ejerlejlighedsbutikken i Aalborg, er vi en del af Claus Barrett, Peter Munch, Jeppe Straarup og Peter Hjortlunds home forretninger. Vi har specialiseret os i markedet inden for andelsboliger og lejligheder. Vi sælger boliger i hele Aalborg, herunder Vestbyen, Midtbyen og Ø-gadekvarteret.

Aalborg er en universitetsby og dermed en studieby for mange unge studerende. I den forbindelse sælger vi rigtig mange boliger til forældre, som ønsker at sikre deres børn en bolig under studietiden. Hos home er vi derfor eksperter i forældrekøb, og vi ønsker at være dit foretrukne valg, hvis du ønsker at købe andelsbolig eller ejerlejlighed i Aalborg.

Vores dygtige og kompetente ejendomsmæglere er meget opmærksomme på, hvad der sker på boligmarkedet, vi er derfor klædt godt på til at kunne hjælpe dig med at finde drømmeboligen. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedste kvalitet for vores kunder.

Vi ønsker, at du føler dig tryg og velinformeret igennem hele processen.

Få også hjælp til køb af bolig

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi samarbejder med køberrådgivere i en anden home forretning, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vælger du os som din ejendomsmægler, får du en mægler med fingeren på pulsen. Vi sørger for, at de rigtige beslutninger tages, og at vi kommer godt i mål med din bolighandel.

Vores home forretning er centralt beliggenhed i Aalborg.

Du finder os på adressen Vesterbro 113. Butikken er bemandet fra 9-17 fra mandag til fredag. I dette tidsrum kan du med fordel besøge os og få en snak med en af vores ejendomsmæglere om køb eller salg af bolig.

 

Mød os hos home Ejerlejlighedsbutikken Aalborg

Claus Barrett

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Peter Hjortlund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Peter Munch

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Emil Pallisgaard Larsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

Steffen Lykke Albrechtsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

Pia Havbro

Køberrådgiver

Claus Barrett

Peter Hjortlund

Peter Munch

Emil Pallisgaard Larsen

Steffen Lykke Albrechtsen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information