Velkommen hos home Bramming

Din lokale ejendomsmægler

Vores ejendomsmæglere i Bramming har mange års erfaring med bolighandel i byen. Vi har gennem årene oparbejdet den største markedsandel i Bramming og omegn. Alle vores ejendomsmæglere er lokale, og de har således et rigtig godt kendskab til området.

Vi har på den baggrund et indgående kendskab til boligmarkedet i Bramming, og din mægler kan ud fra det fastsætte en god og realistisk pris på din bolig.

Mange års erfaring med bolighandel

Vi har mange års erfaring med bolighandel og kan derfor leverer en bolighandel hvor både kvaliteten og trygheden er i top. Derudover har vi et tæt samarbejde med 2 andre home butikker, og tilsammen består vi af home Varde, home Ribe og home Bramming.

Som en del af home-kæden har vi et landsdækkende køberkartotek med mange spændende boliger til salg. De mange flotte boliger vi har til salg, kan du se her på denne side eller i vores forretning i home Bramming.

Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om det drejer sig om køb eller salg af bolig.

Dygtige køberrådgivere

Vi samarbejder med køberrådgivere i en anden home forretning. homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere, der står klar til at tilbyde kyndig vejledning i forbindelse med dit boligkøb.

Kontakt os i dag

Ring, mail eller besøg din ejendomsmægler i Bramming til en uforpligtende snak om dine boligdrømme. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mød os hos home Bramming

Flemming Dreyer

Indehaver, Ejendomsmægler

Jesper Lind Johansen

Indehaver, Ejendomsmægler

Michael Grue

Indehaver, Ejendomsmægler

Torben Jørgensen

Sagsbehandler

Michael Behrendsen

Salg og vurdering

Lene Thulsted Bertelsen

Sagsbehandler

Mikkel Møller Lauridsen

Salgstrainee

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Flemming Dreyer

Jesper Lind Johansen

Michael Grue

Torben Jørgensen

Michael Behrendsen

Lene Thulsted Bertelsen

Mikkel Møller Lauridsen

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information