Velkommen hos home Silkeborg

Din lokale ejendomsmægler

Som homes ejendomsmægler i Silkeborg glæder vi os til at hjælpe dig med bolighandlen.  På baggrund af vores solide lokalkendskab kan vi rådgive om køb og salg af boliger i lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder.

Silkeborg

Oprindeligt blev Silkeborg anlagt under enevælden som en fabriksby og i det 19. århundrede måtte man tvinge folk til byen for at få dem til at bosætte sig. Det har ændret sig en del siden Silkeborg fik status som købstad i 1900. Silkeborg har de seneste årtier oplevet en rivende udvikling, og i disse år er kommunen så attraktiv er den oplever en befolkningstilvækst på op mod 1 procent om året. Byens placering ved Gudenåen, den skønne natur og en god infrastruktur med Silkeborgmotorvejen har bidraget til byens popularitet.

Salg af bolig i Silkeborg og omegn

Stigningen i befolkningstallet sætter boligmarkedet i området under pres, og som ejendomsmægler oplever man et varieret og konkurrencepræget boligmarked, hvor især boliger i centrum og i de attraktive forstadskvarterer har korte liggetider og kvadratmeterpriser, som ligger blandt de højeste i Østjylland. Men kvadratmeterpriserne i kommunen dækker over store forskelle, for i de tyndt befolkede områder af kommunen finder man boliger til kun en tredjedel af kvadratmeterprisen i Silkeborg, og liggetiderne kan være ret lange.

Skal du sælge din bolig i Silkeborg bør du derfor få rådgivning af din ejendomsmægler om boligens salgsværdi i forhold til placering, stand og kvalitet. Vores ejendomsmæglere kan således bruge deres lokalkendskab og viden om boligmarkedet til at udarbejde en gratis salgsvurdering.

Boligmarkedet i Silkeborg

Parcelhuse og villaer står for den største del af bolighandlerne i Silkeborg, mens ejerlejligheder og andelsboliger i bymidten fylder mindre i statistikkerne.

De seneste års lukninger af industri tæt på bymidten har åbnet op for en række spændende boligprojekter som f.eks.  Søtorvet og Papirfabrikken, ligesom en hel ny bydel ved navn Eriksborg forventes at skyde op nord for Silkeborg med op til 4000 nye boliger. Disse projekter er især rettet mod unge tilflyttende familier, og for boligmarkedet vil det betyde et betydeligt større udbud af kvalitetsboliger med god og bynær placering. Som ejendomsmæglere tvivler vi dog på, at de nye projekter vil dæmpe kvadratpriserne ret meget.

Også liebhaverboliger er tydelig del af bybilledet i Silkeborg, særligt ved Gudenåen og i Sejs-Svejbæk, men også i oplandet hvor der er efterspørgsel efter hesteejendomme og istandsatte landejendomme. Er du interesseret i at sælge eller købe en liebhaverejendom i eller ved Silkeborg kan vores ejendomsmæglere hjælpe med en salgsvurdering og evt. et diskret skuffesalg. Vi beskæftiger os med liebhaverejendomme og tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Den bedste ejendomsmægler i Silkeborg

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører topprofessionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i Silkeborg, anbefaler vi at du besøger vores ejendomsmægler-butik i Silkeborg og taler med en af vores mæglere. Her kan du få en uforpligtende snak omkring boligsalget og hvilke kvaliteter der er eftertragtede blandt køberne i Danmarks største køberkartotek.

Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale.

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Borgergade 57 st. tv. i Silkeborg.

Mød os hos home Silkeborg

Kristian Brusgaard-Sørensen

Indehaver & ejendomsmægler MDE

Rikke Kirstine Brusgaard-Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler MDE & køberrådgiver

Anne Sophie Nyehuus

Ejendomsmægler MDE

Helle Stenholt Haarup

Ejendomsmægler MDE & valuar

Rikke Barslund

Sagskoordinator & ejendomsmægler MDE

Tina Vam Madsen

Sagskoordinator

Kristian Brusgaard-Sørensen

Rikke Kirstine Brusgaard-Sørensen

Anne Sophie Nyehuus

Helle Stenholt Haarup

Rikke Barslund

Tina Vam Madsen

Åbningstider

Praktisk information