Velkommen hos home Egå-Risskov

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Egå – Risskov ved vi, hvor stor en beslutning det er at sælge og købe bolig. Derfor arbejder vi under sloganet ”menneske før mægler”, og derfor har vi altid kunden i fokus og gør vores ypperste for at give en god oplevelse, hvad enten det handler om at sælge eller købe en bolig.

Alle vores ejendomsmæglere har et indgående kendskab til lokalområdet, som giver en fordel, da flere og flere kunder søger boliger i områder, som de ikke er bekendt med. Derfor er det vores primære opgave at skabe tryghed – både ift. den enkelte ejendomsmægler, men i høj grad også til området. Vi vil gerne, at du får en kundeoplevelse ud over det sædvanlige – og er så tilfreds, at du vil anbefale os til dem, du kender.

En af de helt store forcer hos home Egå – Risskov er, at butikken er en del af en organisation med fire butikker under samme indehaver med home Aarhus Nord, Lystrup og Hammel. Der arbejdes tæt sammen mellem de fire butikker omkring din bolighandel, hvilket betyder at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder, og vi kan bidrage til, at kunderne kan udvide deres geografiske horisont mellem vores områder. Alt dette får du til trods for, at du kun betaler for ét salær.

Vi sørger for at vores medarbejdere konstant er i udvikling og bruger mange ressourcer på efteruddannelse af vores medarbejdere. Bolig, salg og faglighed er vores helt store passion – Derfor får du hos home Egå – Risskov en ejendomsmægler, der er topengageret, dynamisk, har et højt fagligt niveau, og ikke mindst i tæt dialog med vores kunder for at skabe tryghed omkring en bolighandel.

I vores organisation tilbyder vi også home køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vores dygtige uddannede køberrådgivere sørger for at guide dig trygt og sikkert igennem dit boligkøb. Så hos os kan vi altså følge dig, fra du sætter din egen bolig til salg, til du er trygt på plads i dit nye hjem.

Hos os har vi en fastansat professionel fotograf tilknyttet, hvilket giver os en uvurderlig fleksibilitet og nogle helt unikke muligheder markedsføringsmæssigt, som er medvirkende til et godt og hurtigt salg af din bolig.

Kontakt home Egå – Risskov på tlf. 86 22 22 22 for en gratis og uforpligtende snak og lad os realisere jeres boligdrømme eller kig forbi vores forretning på Egå Havvej 2E, 8250 Egå – Der er altid kaffe på kanden.

Mød os hos home Egå - Risskov

Andreas Bjerregaard

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Michael Tholstrup

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

Christian Clausen

Ejendomsmægler, MDE

Andreas Bollerup Jensen

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Nicolai Odgaard

Ejendomsmægler, MDE

Nicolai Gori Poulsen

Ejendomsmægler MDE

Amalie Damgaard Jensen

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Jasmina Heldic

Sagsbehandler

Christer Malfoy Rise

Fotograf

Andreas Lehrmann Eybye

Trainee

Andreas Bjerregaard

Michael Tholstrup

Christian Clausen

Andreas Bollerup Jensen

Nicolai Odgaard

Nicolai Gori Poulsen

Amalie Damgaard Jensen

Jasmina Heldic

Christer Malfoy Rise

Andreas Lehrmann Eybye

Åbningstider

Praktisk information