Velkommen hos home Galten-Skovby

Din lokale ejendomsmægler

Overvejer du at sælge din bolig, så kontakt home Galten-Skovby for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vi har mange års lokal erfaring inden for køb og salg af fast ejendom og er samtidig byens ældste ejendomsmæglerforretning.

Vi har stor erfaring med salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, byggegrunde samt nedlagte landbrug og lystejendomme.

Vi dækker området fra 8462 Harlev i øst, vores forretning ligger centralt i 8464 Galten / Skovby og vi dækker også 8670 Låsby i vest. Vores mange års lokal erfaring sikrer dig den bedste pris og giver dig de optimale forudsætninger for et perfekt boligsalg. Vi er tilgængelige og har fremvisninger alle ugens 7 dage. Hos os får du en personlig ejendomsmægler i øjenhøjde, der er med dig hele vejen til ejendommen overdrages til de nye ejere. Dette er med til at give os en høj kundetilfredshed og dig en god og tryg oplevelse.

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Galten i dag, og lad os hjælpe dig godt hjem !

Mød os hos home Galten - Skovby

Thomas Sørensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Henrik S. Jacobsen

Ejendomsmægler, MDE, Vurderingsspecialist for RD

Ann-Sofie Nørby Petersen

Køberrådgiver

Thomas Sørensen

Henrik S. Jacobsen

Ann-Sofie Nørby Petersen

Åbningstider

Praktisk information