Velkommen hos home Holstebro

Din lokale ejendomsmægler

Hos os i home Holstebro får du professionel sparring og rådgivning i forbindelse med dit salg af hus, sommerhus og lejlighed. Vi har mange års erfaring med bolighandel og kender byen og oplandet, hvilket er en stor fordel for dig, når du skal vælge en ejendomsmægler til at sælge dit hjem.

• Vi sælger huse i Holstebro samt Struer, Lemvig, Hjerm, Sørvad, Vemb, Ulfborg, Haderup og Vinderup.
• Vi har også stor erfaring med salg af sommerhuse i bl.a. Ulfborg, omkring Struer og i andre af områdets hyggelige sommerhusområder.

Hver dag arbejder vi hårdt for at give den bedste service til vores kunder.
Gennem vores store lokale netværk og homes landsdækkende butiksnet kan vi hjælpe dig med at komme helt i hus med dine boligdrømme.

Hvem er vi?
Vi er en lokal ejendomsmægler-duo, Mette Nissen og Joakim Roesgaard. Vi synes selv, vi er et godt team, der giver hinanden inspiration og energi.

  • Vi er begge født, opvokset og bosiddende i Holstebro.
  • Vi er engagerede i området og aktive deltagere i livet i og omkring byen.
  • Vi har fælles ambitioner om at gøre tingene på vores egen måde - og også på en lidt anden måde end byens andre mæglere.
  • Vi ønsker at være et frisk pust til boligejere, der ønsker at sælge deres hus.
  • Vi går begge meget op i kundeservice, ligesom det faglige skal være i orden.
  • Den menneskelige side af ejendomsmæglerfaget betyder rigtig meget for os, og vi bruger meget tid på at lytte til og snakke med vores kunder, så vi forstår dine behov og bedre kan hjælpe dig til at komme godt hjem med dine boligplaner.
  • Bolighandel er hverdag for os som ejendomsmæglere, men det er noget, som de fleste familier kun prøver nogle ganske få gange i deres liv. Det ansvar tager vi dybt alvorligt.
  • Derfor er dialog, åbenhed og ærlighed – og ikke mindst løbende tæt kontakt med vores kunder - det vigtigste for os – fordi det er det, man ønsker og forventer, når man sælger sit hjem.

Specialister i alle faser af bolighandlen
I home Holstebro er vi specialister i alle faser af en ejendomshandel. Når du handler med os, kan du derfor være sikker på en tryg handel.
Vi er også uddannede køberrådgivere med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke og vores holdning er klar: Ingen bør købe hus uden at have en professionel rådgiver. Køb af et nyt hjem er en for stor og for vigtig sag til, at noget må gå galt.
Vi kan være din køberrådgiver, hvis du er ved at købe hus, sommerhus, landejendom eller lejlighed hos en anden ejendomsmægler end home.
Læs mere om home Køberrådgivning: https://home.dk/koeb/koeberraadgivning/

Kontakt os allerede i dag
Vil du høre mere? Så ring, mail eller kom ind i forretningen til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov. Vi glæder os til at byde dig velkommen i home Holstebro og hjælpe dig helt i mål med din handel.
Uanset om du vil købe eller sælge, er vi klar til at rådgive dig.

Kom godt hjem hos home Holstebro!
Mette & Joakim
Indehavere

Mød os hos home Holstebro

Joakim Roesgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver

Mette Nissen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver

Joakim Roesgaard

Mette Nissen

Åbningstider

Praktisk information