Velkommen hos home Marielyst

Din lokale ejendomsmægler

Når du køber eller sætter din bolig til salg gennem home Marielyst, gør vi vores til, at du føler dig tryg ved din bolighandel. Vi bestræber os altid på et åbent og ærligt samarbejde, hvor dialogen med dig er i centrum.  

Vi er en lokalkendt ejendomsmæglerforretning med et engageret og dygtigt team af ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe dig med alle aspekter i en bolighandel.

Hos home Marielyst har vi den samme franchisetager på hele Lolland og Falster, hvilket giver os en række samarbejdsfordele, når vi skal finde drømmeboligen til dig, eller når vi skal sælge boligen for dig.

Vi sørger for, at alle vores boliger bliver bredt markedsført i lokalområdet. På den måde bliver din bolig synliggjort, hvilket typisk resulterer i et effektivt boligsalg.

I vores forretning har vi flere home køberrådgivere, som kan rådgive dig i forbindelse med køb af bolig, herunder vurdering af købspris, gennemgang af alle dokumenter og ligeledes være behjælpelige med at give dig et økonomisk overblik.

Find boliger til salg i: Marielyst, Gedser, Gedesby, Bøtø, Sildestrup og Elkenøre på home.dk eller i vores boligudstilling i vores forretning. Vi hører ofte om de dejligste og bedst beliggende fritidshuse og helårshuse før nogen andre, vi er derfor de rette ejendomsmæglere til at alliere dig med, når du søger nyt hjem.

Mød os hos home Marielyst Falster

Jørgen Danielsen

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

20228981

jamd@home.dk

Jakob Døring

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

20228984

jakd@home.dk

Aksel Høst Hansen

Ejendomsmægler MDE

44126718

akhh@home.dk

Finn Larsen

Erhvervschef

Jens Nielsen

Salg & Vurdering

20137917

jeni@home.dk

Lars Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Lene Schultz Lejre

Salg & vurdering

20228987

llej@home.dk

Nicki Nice Jensen

Ejendomsmægler MDE

23807992

ninj@home.dk

Lonni Thomsen

Sagsbehandler

Marianne Krøll

Intern sælger

Jeppe Ameland Frederiksen

Salg & vurdering

20228985

jeaf@home.dk

Lasse Behrsin

Ejendomsmægler MDE

20228983

lasb@home.dk

Natalie J. K. Johannessen

Salg & vurdering

24234361

najk@home.dk

Åbningstider

Praktisk information