Velkommen hos home Køge

Din lokale ejendomsmægler

Ejendomsmægler i Køge

homes ejendomsmægler i Køge tilbyder hjælp med dit boligkøb eller boligsalg. Vi er en ejendomsmægler med stor kærlighed til Køge, og kender alle kroge og områder af byen. Med vores store lokalkendskab har vi altid fingeren på pulsen på det lokale boligmarked. Som provinsforretning sælger vi alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.

Salg af bolig i Køge by

Køge er historisk en gammel dansk købstad med sin egen identitet, syd for København. Byudviklingen i hovedstadsområdet og udbygningen med Køge som trafikalt knudepunkt, har efterhånden gjort Køge til en slags satellitby for København i den sydligste del af det sammenhængende byområde, som strækker sig mellem København og Køge.

Boligmassen er præget af en del villabyggerier fra anden halvdel af det 20. århundrede, og et noget mindre antal ejerlejligheder i bymidten. Siden 2008 blev der bygget flest etageboliger, mens byggeriet af parcelhuse har stået lidt på standby siden finanskrisen.

Fra politisk side har man igangsat et større byudviklingsprojekt omkring det gamle industriområde ved havnen. Det endelige resultat bliver en helt ny bydel med både flere attraktive boliger i det bynære område samt butikker og dermed arbejdspladser.

Det vil fremover kunne mærkes på boligmarkedet, hvor man gennem en årrække har kunnet mærke efterspørgslen på nye og renoverede boliger. Spørger du en ejendomsmægler vil Køge fortsat være sælgers marked på grund af befolkningstilvæksten og de relativt lave boligpriser, som gør det attraktivt at pendle til København.

Skal du sælge en bolig i Køge kan vi som ejendomsmæglere rådgive dig om, hvilken betydning Køges udvikling i boligmarkedet har for prissætningen og hvad der bør fokuseres på i markedsføringen af din bolig.

Boligmarkedet i Køge

Grundet stigende priser i hovedstadsområdet er Køge blevet mere attraktivt for købere der søger flere kvadratmeter for pengene og mulighed for at pendle til hovedstadsområdet. Byen oplever derfor en nettotilvækst via tilflyttere, og det kan mærkes hos byens ejendomsmæglere, hvor dykket i kvadratmeterpriserne efter finanskrisen i 2008 nu er afløst af pæne stigninger.

Med en forventet stigning i indbyggertallet i Køge kommune på hele 14% frem mod 2029 står Køge med et behov for flere boliger i fremtiden, og den demografiske udvikling peger især på flere ældre og midaldrende. Selv om byen har relativt mange almennyttige boliger, oplever vi som ejendomsmæglere stadig en pæn efterspørgsel på ejerboliger til ældre, herunder rækkehuse og lejligheder, mens de yngre tilflyttere med børn især efterspørger indflytningsklare parcelhuse i de populære kvarterer som f.eks. Hastrup og Boholte samt i oplandsbyerne Lille Skensved og Havdrup lidt nord for Køge, hvor der er let adgang til motorvejsramperne.

Højt serviceniveau

I vores home forretning bliver du mødt af et højt serviceniveau og faglighed hos hver eneste ejendomsmægler. Medarbejderne er alle højt uddannede, de fleste har en uddannelse som ejendomsmægler, hvilket betyder, at du kan drage fordel af vores ekspertise, når du ønsker at købe eller sælge bolig, og vi har et stærkt netværk i Køge og omegn. Vi har altid for øje, at vi er til for dig som kunde – det er helt centralt i vores daglige arbejde. Derfor yder vi altid den bedst mulige service over for vores kunder.

Vi sælger alle boligtyper i Køge

Vores ejendomsmæglere sælger alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.

Se de ejendomme vi har til salg her på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Besøg vores ejendomsmægler forretning i Køge

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i Køge, anbefaler vi at du besøger vores ejendomsmægler-butik i Søndre Allé i Køge og taler med en af vores mæglere. Her kan du få en uforpligtende snak omkring boligsalget og hvilke kvaliteter der er eftertragtede blandt køberne i Danmarks største køberkartotek. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 56660013.

Mød os hos home Køge

Glenn M. Fenger

Indehaver, ejendomsmægler MDE

22120411

glen@home.dk

Jacob Quistgaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE, Projektansvarlig

Matias Lehmkuhl

Partner, Salgschef

Cille Stenberg

Administrationschef, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

Maja Osadcha Skov Sørensen

Weekendvagt

Tina Borg Lindegaard

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Louise Brohus Rasmussen

Salg & Vurdering

Åbningstider

Praktisk information