Velkommen hos home Rønne

Din lokale ejendomsmægler

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Rønne. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser af gå-på-mod.
Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige
Hos home Rønne får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov, du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer m.m.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg, så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis
Når du hyrer os, som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek
Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Rønne mener vi, at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler, som vi lander herfra og tør godt at stå på mål for vores påstand om, at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler
Når du møder os første gang, vil du opleve, at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv, at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet, førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

 

Mød os hos home Rønne

Jan Kohring Larsen

Indehaver

Per Kofoed

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Ann-sofi Hansen

Ejendomsmægler MDE

Rie Langskov

Ejendomsmægler MDE

Karin Bech

Sagsbehandler

Mette Kofoed

Marketingansvarlig

Tobias Kaas Westh

Salg & Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

Jan Kohring Larsen

Per Kofoed

Ann-sofi Hansen

Rie Langskov

Karin Bech

Mette Kofoed

Tobias Kaas Westh

Åbningstider

Praktisk information