Velkommen hos home Ikast

Din lokale ejendomsmægler

Som homes ejendomsmægler i Ikast kan vi hjælpe med at indfri drømmen om at købe eller sælge din bolig. Hver eneste medarbejder hos os er kompetent, veluddannet og brænder for jobbet. Vi er stærkt forankrede lokalt og har over 35 års erfaring med køb og salg af boliger i og omkring Ikast. Vi sparrer med hinanden og tilbyder derfor stor viden og rådgivning til både vores købere og sælgere.

Vi er din lokale ejendomsmægler
Lokalsamfund er vigtige, og vi engagerer os altid heri. Det afføder et stort netværk i Ikast, som vi dyrker med respekt og entusiasme. På den baggrund ved vi altid, hvad der rører sig i og omkring Ikast, og vi er i stand til at tilpasse os de muligheder og udfordringer, der dagligt byder sig vedr. køb og salg af boliger i Ikast. Vi garanterer, at din ejendomsmægler i Ikast har et stort netværk af både købere og sælgere, og vi kan desuden tilbyde adgang til Danmarks største køberkartotek via vores netværk i home.

2 butikker – 1 salær
home v. Ib Stampe & Erik Thalund ejer home i Herning og Ikast. Det betyder, at vi er 10 personer, som arbejder med salget af din bolig, og vores netværk til kommende købere er rigtig stort. Ofte flytter kunderne også fra én by til en anden. Ved et fælles ejerskab sikrer vi, at kunderne bliver fulgt sikkert videre. Så når vi sælger et hus i f.eks. Ikast, så skaber vi samtidig en kommende køber til et andet hus – måske netop dit hus?

Desuden giver det os muligheden for at have eksperter på alle områder. Uanset om det er salg af landbrug, villa, ejerlejligheder, ideel anparter, eller andelsboliger m.m. Det er vores garanti for, at vores kunder får en god og tryg bolighandel. Jo flere interesserede kunder vi kan mobilisere, jo større er chancen for at få solgt din bolig og til den bedste pris.

Mød os hos home Ikast

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

Ib Stampe

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

Pernille Christensen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

Andreas Søgaard Starup

Ejendomsmægler, MDE

Lisa Toft-Jensen

Sagsbehandler - Valuar & Ejendomsmægler, MDE

Jeppe Sandfeld

Salg og vurdering

Erik Thalund

Ib Stampe

Pernille Christensen

Andreas Søgaard Starup

Lisa Toft-Jensen

Jeppe Sandfeld

Åbningstider

Praktisk information