home Nibe billede
 • Skomagergade 1
 • 9240 Nibe
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aalborg Vejgaard v/ Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund

Velkommen hos home Nibe

Hos home Nibe har vi indrettet os i en lys og moderne home forretning, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi yder altid den højeste kvalitet i det mæglerarbejde, som vi dagligt udfører for vores kunder. Vi har mæglerbranchens bedste brand, hvilket er din sikkerhed for at få en topprofessionel bolighandel hos os.

Vi arbejder tæt sammen med Claus Barrett, Peter Munch, Jeppe Straarup og Peter Hjortlunds forretninger i Aalborg. Desuden har vi et stærkt samarbejde med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Nibe-området.

Vi har et unikt kendskab til boligmarkedet i Nibe og opland. I vores lokalområde har vi mange spændende boliger til salg herunder: Sønderholm, Farstrup, Frejlev og St. Restrup m.fl. Find dit nye hjem på home.dk eller ved at se boligudstillingen i vores forretning.

Ønsker du at få solgt din bolig nemt og hurtigt?

Så kontakt vores ejendomsmægler på telefon: 96716262 eller kom forbi vores forretning i Skomagergade 1, så kan vi få en snak om boligmarkedet

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 54 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Solgt på blot 15 dage

  "Jeg har solgt mit hus på blot 15 dage igennem home i Nibe. home har været så professionelle hele vejen. Tusind tak for Jeres empatiske tilgang. Jeg kan varmt anbefale Martin Sandvej & Kristian Monberg, hvis du/I overvejer at sælge.”

 • Professionalisme og seriøsitet hos home Nibe

  ”At sælge sit hus, sine børns barndomshjem og familiens base, kan være en overvældende og stor beslutning. For os var det derfor vigtigt, at vi havde nogle, vi kunne læne os op ad, og som kunne guide os igennem hele processen på en seriøs og professionel måde. Denne professionalisme og seriøsitet har vi helt klart oplevet hos home i Nibe, lige fra det første møde hos os og til sidste underskrift fra køberne. Alle tre ejendomsmæglere har været imødekommende og engagerede i salget af vores hus, der blev solgt på halvanden måned - til prisen. Vi giver gerne vores bedste anbefaling til home i Nibe".

 • home Nibe kunne leve op til tilliden

  ”Vi købte Høje Nibe 19 gennem home Nibe, og solgte herefter vores eget hus på Skovbakken 65 på kort tid og til prisen. Vi følte os godt informeret undervejs og er meget tilfredse med oplevelsen. Vi har haft tillid til home Nibe, og det beviste de, at de kunne leve op til. Mange tak!".

 • Vi blev inddraget i salget hele vejen igennem

  ”Vores oplevelse med home Nibe: Vi har oplevet at home Nibe er meget ærlige om salget af netop vores bolig, omkring udfordringer og fordele. Samtidig har de hele vejen igennem inddraget os i salget af boligen, det har givet os en enorm tryghed. Det har været en rigtig god oplevelse, og vi kan på det varmeste anbefale, at sælge hos home Nibe."

 • Solgt på 2. fremvisning til prisen

  "Jeg har kun det bedste at sige om Kristian og home Nibe. De var villige til at bruge en del tid på mig og mit hus, uden at vide om huset overhovedet ville blive sat til salg. Efter bare 2 dage til salg var der allerede 1. fremvisning. En uge senere havde vi 2. fremvisning og allerede her blev huset solgt – til den udbudte pris og uden nogen form for markedsføring. Et meget professionelt stykke arbejde, hvor der hele tiden var god kontakt mellem os, når der skete noget. Føler at alle mine ønsker i forbindelse med salget af mit hus er blevet opfyldt til fulde."

 • Mægler med stor forståelse

  "Da min mand og jeg skulle sælge vort hjem i Barmer, var det med blødende hjerte, vi henvendte os til home i Nibe. Vi havde boet der i 40 år og havde bygget om ad flere gange, så huset var netop vores hus. Vi mødte stor forståelse, men også en professionalisme, der gjorde, at vi fik fundet den rigtige pris. Det tog ½ år at sælge huset, men det føltes rimeligt, når man tager i betragtning, at det ligger i en lille landsby. Vi fik hele vejen igennem en god og saglig rådgivning, så den papirjungle, vi havde frygtet, slet ikke var der. De nye ejere så den præsentable annonce med de flotte billeder på nettet helt oppe på Færøerne, og home fulgte hurtigt op på interessen. I løbet af få dage var handlen afsluttet til både vores og købernes tilfredshed. Det store papirarbejde efter handelen tog home sig også af. Vi kan varmt anbefale home til andre".

 • Dygtige og engagerede mæglere

  "Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet af mine 2 ejendomme hos home, som skulle sælges på samme tid. home solgte min landejendom på Klæstrupvej 8 på 20 dage og mit sommerhus på Nørrestrand 28 på 16 dage. Det kom bag på mig, at det lykkedes home at sælge begge ejendomme så hurtigt, men det tror jeg skyldes den hurtige opfølgning på køberne. home havde allerede hjulpet mig med at finde mit nye hus på Solbakken i Nibe, inden jeg solgte mine 2 ejendomme. Huset jeg købte, var endnu ikke annonceret til salg, men mæglerne mente, det var noget for mig, og da jeg så det, var jeg ikke i tvivl. Jeg synes, mæglerne ved home har været meget hjælpsomme gennem hele forløbet, og jeg kan derfor varmt anbefale home til andre".

 • home Nibe solgte trygt og sikkert vores hjem

  "home Nibe fik på kort tid solgt vores hjem i Nibe gennem de sidste mange år. Dette skete på en meget engageret og professionel måde. Løbende tilbagemeldinger og ugentlig kontakt gjorde, at vi gennem hele forløbet har følt os trygge og godt behandlet. Vi er utrolig glade for, at vi valgte home som vores ejendomsmægler, og kan varmt anbefale afdelingen i Nibe".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller