Menu

home Aalborg - Hasseris

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aalborg-Hasseris - din ejendomsmægler i det lokale

home Aalborg – Hasseris er en veletableret ejendomsmægler med mange kompetente ejendomsmæglere i forretningen.

Vi yder hver dag vores ypperste for kunderne. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og glad efter endt bolighandel. Vælger du os som din ejendomsmægler, får du en hårdtarbejdende og meget aktiv partner i din bolighandel.

Masser af erfaring

Hos home Aalborg – Hasseris har vi mange typer af boliger til salg. Vi sælger ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, landejendomme, rækkehuse samt helårs- og fritidsgrunde. Husene og grundende findes (foruden i Hasseris) også i Kærby, Mølholm, Skalborg, Frejlev og Scheelsminde-kvarteret.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vores erfarne køberrådgivere er uddannede ejendomsmæglere, der sikrer, at du kommer trygt og sikkert gennem dit boligkøb.

Har du lyst til at få snak om din boligsituation, så kig enlig ind i forretningen. Vi kan også kontaktes på telefon og mail i alle ugens dage – vi svarer tilbage på alle henvendelser.

Vores andre afdelinger i Aalborg

Skal du sælge i en anden del af Aalborg? Se alle home ejendomsmæglere i Aalborg her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Jeg fik solgt med home's hjælp

    ”Salget af Asylvej 17 har både været med op- og nedture. Jeg fik solgt med home's hjælp og ikke mindst med Jeppes fantastiske hjælp og omsorg hele vejen igennem.”

  • Mæglerskifte til home førte til hurtigt salg

    "Efter næsten halvandet år uden held med at få solgt vores hus, valgte vi at skifte mægler. Vi vidste på forhånd, hvem vi gerne ville have - Jeppe fra home Hasseris. Det valg, kom vi i den grad ikke til at fortryde. På en uge formåede Jeppe at sælge vores hus til udbudsprisen. Ikke nok med det, så solgte han også vores købers rækkehus. I den korte proces,har vi erfaret,hvor engageret og dygtig Jeppe er til hans job. Vi har haft en daglig kontakt enten på mail, sms, messenger eller telefon, og hvor gør det en verden til forskel, at ens mægler ikke er usynlig. Tusind tak til Jeppe fra home Hasseris, vi vil helt sikkert anbefale ham til alle, som står og skal have solgt deres hjem".

  • Bolig overtaget fra anden mægler

    ”Så er huset solgt! Mange tak til ejendomsmægler Jeppe Egelund Straarup for samarbejdet, det gjorde en forskel!”.

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker