home Aalborg - Hasseris billede
 • Hasseris Bymidte 3
 • 9000 Aalborg
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aalborg Vejgaard v/ Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund

Velkommen hos home Aalborg-Hasseris - din ejendomsmægler i det lokale

home Aalborg – Hasseris er en veletableret ejendomsmægler med mange kompetente ejendomsmæglere i forretningen.

Vi yder hver dag vores ypperste for kunderne. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og glad efter endt bolighandel. Vælger du os som din ejendomsmægler, får du en hårdtarbejdende og meget aktiv partner i din bolighandel.

Masser af erfaring

Hos home Aalborg – Hasseris har vi mange typer af boliger til salg. Vi sælger ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, landejendomme, rækkehuse samt helårs- og fritidsgrunde. Husene og grundende findes (foruden i Hasseris) også i Kærby, Mølholm, Skalborg, Frejlev og Scheelsminde-kvarteret.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vores erfarne køberrådgivere er uddannede ejendomsmæglere, der sikrer, at du kommer trygt og sikkert gennem dit boligkøb.

Har du lyst til at få snak om din boligsituation, så kig enlig ind i forretningen. Vi kan også kontaktes på telefon og mail i alle ugens dage – vi svarer tilbage på alle henvendelser.

Vores andre afdelinger i Aalborg

Skal du sælge i en anden del af Aalborg? Se alle home ejendomsmæglere i Aalborg her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 26 boliger

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Solgt på kun 4 dage

  "Vi valgte home og Peter Hjortlund, fordi de har god erfaring og er meget kendt i området. Peter virkede troværdig og punktlig under fremlægning af vurderingen, og vi følte os enormt trygge ved at lade ham stå for salget. Selve salgsforløbet gik over al forventning. Vi havde 3 ejendomsmæglere til at vurdere boligen, og home vurderede boligen 250.000,- højere end de to andre, men dokumenterede og forklarede hvorfor, boligens pris var fastsat som den var. I løbet af 4 dage blev boligen solgt til 150.000,- over udbudsprisen. Det har været et behageligt forløb, og vi kan klart anbefale home og Peter Hjortlund, hvis man skal have solgt".

 • Skiftet til home førte til hurtigt salg

  "Efter skift fra anden ejendomsmægler til home Hasseris blev jeg af Peter mødt professionelt men også af en mægler, som forstod at skabe tryghed omkring det store projekt, det er at sælge et hus. Jeg havde igennem processen brug for at stille en del spørgsmål og fra start til slut var der altid lynhurtig respons fra Peter. Der blev altid fulgt op efter fremvisninger, så jeg ikke gik i uvished, og der blev desuden vejledt om små ændringer i indretningen af huset, der kunne gøre en forskel ift. salg. Der gik ikke længe fra jeg skiftede til home og til aktiviteten på huset steg og huset blev solgt".

 • Det er en 10er

  ”Jeg har været meget tilfreds med salget af min lejlighed. Dine Sørensen er meget engageret, arbejder hurtigt og har en strålende personlighed og forstår at oplyse om salget, så man forstår det. Ligeledes er hun meget behjælpsom. Så det er en 10er.”

 • Vores hus blev solgt på lidt over en måned

  ”Vi har netop afsluttet et rigtig godt forløb med home Hasseris, som har solgt vores hus på lige lidt over én måned. Vi benyttede os af ejendomsmægler Peter Hjortlund, som har været helt fantastisk fra start til slut. Han har svaret på spørgsmål praktisk talt dag og nat, og imødekommet vores ønsker for salget samt virkelig lyttet på hvad vi har haft at sige. Tusind tak til Peter og til home Hasseris for at have hjulpet os igennem denne proces!”

 • home, a highly recommended real estate broker

  “It was a very pleasant house purchase experience with Dine Sørensen and home. Dine is a very kind, professional and patient lady. As we don’t have so much knowledge about the materials and construction of a house, so we have seen the house many times and asked hundreds of questions. Dine is such a warm lady, that she either answered our questions in a very professional way or helped us coordinate with the seller. Many thanks to Dine and home, a highly recommended real estate broker.”

 • På første åbent hus blev huset solgt

  ”Jeg har aldrig været i tvivl om hvem der skulle sælge mit hus - home. De var meget lydhøre over for mine ønsker, vi havde nogle gode samtaler inden salget. På første åbent hus blev huset solgt. PS: En stor tak til alle der har haft med mit hussalg at gøre hos home Hasseris.”

 • Professionelt, effektivt og trygt

  ”Professionelt, effektivt og trygt - salget af vores hus gik fantastisk med Jeppe fra home Hasseris som dygtig og engageret mægler. Huset solgt på én uge - vi er meget tilfredse! Og udover salget af vores hus anviste Jeppe os et hus, før det kunne fremsøges på home.dk - huset som bliver vores næste hjem. De varmeste anbefalinger herfra!”

 • home har til fulde levet op til forventningerne

  ”Efter mere end 40 år i Kærby er det blevet tid til noget nyt. Vi er og har været meget glade for at bo I Kærby, og det var derfor vigtigt for os at få en lokal mægler, som kunne formidle vores glæde over kvarteret. Derfor valgte vi Jeppe. home har til fulde levet op til vores forventninger og Jeppe har leveret den handel han satte os i udsigt på 5 uger. Vi har været utrolig tilfredse. Tak for godt samarbejde”.

 • Jeg fik solgt med home's hjælp

  ”Salget af Asylvej 17 har både været med op- og nedture. Jeg fik solgt med home's hjælp og ikke mindst med Jeppes fantastiske hjælp og omsorg hele vejen igennem.”

 • Mæglerskifte til home førte til hurtigt salg

  "Efter næsten halvandet år uden held med at få solgt vores hus, valgte vi at skifte mægler. Vi vidste på forhånd, hvem vi gerne ville have - Jeppe fra home Hasseris. Det valg, kom vi i den grad ikke til at fortryde. På en uge formåede Jeppe at sælge vores hus til udbudsprisen. Ikke nok med det, så solgte han også vores købers rækkehus. I den korte proces,har vi erfaret,hvor engageret og dygtig Jeppe er til hans job. Vi har haft en daglig kontakt enten på mail, sms, messenger eller telefon, og hvor gør det en verden til forskel, at ens mægler ikke er usynlig. Tusind tak til Jeppe fra home Hasseris, vi vil helt sikkert anbefale ham til alle, som står og skal have solgt deres hjem".

 • Bolig overtaget fra anden mægler

  ”Så er huset solgt! Mange tak til ejendomsmægler Jeppe Egelund Straarup for samarbejdet, det gjorde en forskel!”.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller