Menu

home Aalborg - Hasseris

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aalborg-Hasseris

home Aalborg – Hasseris er en veletableret ejendomsmægler med mange kompetente ejendomsmæglere i forretningen.

Vi yder hver dag vores ypperste for kunderne. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og glad efter endt bolighandel. Vælger du os som din ejendomsmægler, får du en hårdtarbejdende og meget aktiv partner i din bolighandel.

Hos home Aalborg – Hasseris har vi mange typer af boliger til salg. Vi sælger ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, landejendomme, rækkehuse samt helårs- og fritidsgrunde. Husene og grundende findes (foruden i Hasseris) også i Kærby, Mølholm, Skalborg, Frejlev og Scheelsminde-kvarteret.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vores erfarne køberrådgivere er uddannede ejendomsmæglere, der sikrer, at du kommer trygt og sikkert gennem dit boligkøb.

Har du lyst til at få snak om din boligsituation, så kig enlig ind i forretningen. Vi kan også kontaktes på telefon og mail i alle ugens dage – vi svarer tilbage på alle henvendelser.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Mæglerskifte til home førte til hurtigt salg

    "Efter næsten halvandet år uden held med at få solgt vores hus, valgte vi at skifte mægler. Vi vidste på forhånd, hvem vi gerne ville have - Jeppe fra home Hasseris. Det valg, kom vi i den grad ikke til at fortryde. På en uge formåede Jeppe at sælge vores hus til udbudsprisen. Ikke nok med det, så solgte han også vores købers rækkehus. I den korte proces,har vi erfaret,hvor engageret og dygtig Jeppe er til hans job. Vi har haft en daglig kontakt enten på mail, sms, messenger eller telefon, og hvor gør det en verden til forskel, at ens mægler ikke er usynlig. Tusind tak til Jeppe fra home Hasseris, vi vil helt sikkert anbefale ham til alle, som står og skal have solgt deres hjem".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo