home Ribe billede
 • J. Lauritzens Plads 4
 • 6760 Ribe
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Esbjerg v/ Marianne Christensen

Velkommen hos home Ribe

Hos home Ribe er vi to lokale ejendomsmæglere. Vi har mange års erfaring inden for bolighandel i vores lokalområde. Ligeledes har vi et stort lokalt netværk, og vi har et særdeles godt samarbejde med home forretningerne i Bramming og Varde. Her får du stærke kompetencer fra fire forretninger, og ovenikøbet, betaler du kun for ét salær. Vores forretning tilbyder ”solgt eller gratis”, det betyder, at du kun skal betale, når vi har solgt din bolig. 

Vi har et godt køberkartotek, som vi arbejder målrettet med. Ved at tilmelde dig vores køberkartotek online, får du tilsendt mails med boliger, der passer til dine ønsker og behov. Vi har bl.a. attraktive villaer, ejerlejligheder, rækkehuse og andelsboliger til salg i Ribe, Roager, Damhus, Lustrup, Gredstedbro, Jedsted og Varming. Find drømmeboligen på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Vores forretning har altid åben, vi arbejder både weekender og helligdage. Her bliver du mødt med et smil, og vores ansatte har altid tid til at få en uforpligtende snak med dig. Kom forbi forretningen allerede i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 33 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi har fået en god og meget professionel behandling

  "Vi har solgt vores ejendom gennem ejendomsmæglerfirmaet home i Ribe. Her har vi fået en god og meget professionel behandling. Jesper fra home har fra dag 1 set muligheder frem for begrænsninger og med stor entusiasme og markedskendskab er det lykkedes at finde potentielle købere. Igennem hele forløbet har vi haft en god sparring og fået en rigtig god rådgivning. Vi er meget tilfredse med den måde Jesper fra home sørgede for handlens indgåelse, og vi kan kun give home Ribe vores varmeste anbefalinger".

 • Huset blev solgt på få dage

  ”Vores oplevelse med home Ribe har været yderst positiv! Fra start til slut er salgsarbejdet foregået meget professionelt. Vi fik en rigtig god information. Der blev altid fulgt op og tilbagemeldt på henvendelser – og Jesper fik solgt vores hus på få dage! Vi er meget tilfredse med, at vi valgte home Ribe og kan kun give dem vores bedste anbefalinger.”

 • Vi kunne ikke være mere tilfredse med salgsforløbet

  "Vi har været yderst tilfredse med home som mægler ved vores hussalg. home Ribe har ydet en stor indsats for at få vores hus på Seminarievej solgt, både gennem kompetent rådgivning samt god og hurtig tilbagemelding ved fremvisning og bud. Jesper og David har begge været yderst troværdige, imødekommende og professionelle gennem hele forløbet. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores salgsforløb, og det stykke arbejde home har gjort, derfor vil vi gerne give vores bedste anbefalinger.

 • Vi har kun rosende ord til home Ribe

  "Vi er meget tilfredse med den indsats, home Ribe har gjort for at få vores hus på Marskvej 7 solgt, især hvad Jesper Lind Johansen har lagt sig i selen for. Huset har været til salg i ca. 1 1/4 år hos en anden ejendomsmægler, hvor der kun var ganske få interesserede. Derfor valgte vi i stedet for home Ribe og næsten med det samme var der interesserede. Vi har kun rosende ord til home Ribe, og derfor vil vi ikke holde os tilbage for at anbefale ejendomsmæglervirksomheden til de, som evt. ville spørge os".

 • Tak for et godt samarbejde

  "Det har været en fornøjelse at samarbejde med home Ribe. Det er et professionelt team med god faglighed. De sætter en stor ære i deres arbejde og yder en fantastisk service. De har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for deres opgaver. De er imødekommende, positive, smilende og bare søde menneske. Vi vil klart anbefale home i Ribe til andre. Mange tak for et godt samarbejde".

 • Købt og solgt gennem home Ribe

  "Ved salg af vores hus på Porten Toft 29 havde vi fornøjelsen af, at arbejde sammen med David. Han var super god til at vende tilbage efter en fremvisning og var saglig og direkte med, hvad køberne kunne lide og ikke lide. Da køberen meldte sig på banen, var han god til at få det hele handlet på plads og komme med gode råd. Efterfølgende var jeg på udkig efter et hus i Ribe, hvor David igen var hurtig til at få handlen i hus. Så 1000 tak til David for god behandling og service. Skulle jeg købe/sælge igen, vil jeg ikke være i tvivl om, at jeg ville kontakte ham igen. home generelt har i hele salgsforløbet også været en god oplevelse - både ved vurdering, udarbejdelse af salgsmateriale og eftersalg. I alt en god oplevelse"

 • Fuld tilfredshed

  "home er i min optik byens bedste mæglerteam! Jeg har flere gange benyttet home til salg af mine ejendomme i Ribe. Denne gang fik Jesper Lind Johansen solgt min ejerlejlighed i Skovgade på få dage. Fuld tilfredshed. Jeg vil altid anbefale home Ribe til andre".

 • Solgt på KUN 29 dage

  ”Vi kan kun på det varmeste anbefale home i Ribe. Ann og David har udvist stor professionalisme og engagement igennem hele salgsforløbet. De har taget sig tid til både forberedelse og opfølgning af salget af vores ejendom og vi har følt os trygge igennem hele processen. Tusinde tak til Ann, David og home i Ribe.”

 • Vesterlundvej 49 solgt som skuffesag

  "Vores oplevelse af home har været fantastisk god hele vejen igennem. Selvom det er første gang, vi køber hus, har home været rigtig gode til at forklare og vejlede os. Vi har fået rigtig god vejledning og råd hele vejen igennem fra alle dem som har været involveret i vores sag. Vi har fået respekt og anerkendelse for alt, når vi havde spørgsmål undervejs har de været der uanset hvornår på dagen. Mange tak for den rigtige gode oplevelse!" - Køber af Vesterlundvej 49, Martin og Christina

 • Der blev taget god hånd om os

  "Som førstegangskøbere har det været vigtigt for os, at der er blevet taget god hånd om os, og dette er helt klart tilfældet ved home Ribe. Vi er blevet mødt med smil og professionalisme og ingen spørgsmål har været for dumme. Der er ikke nogen tvivl om, hvor vi i fremtiden vil henvende os, når det kommer til køb/salg af hus. Det vil være ved home Ribe, hvor vi føler os i trygge hænder!"

 • Der blev sat turbo på salget af huset

  "Jeg valgte home ud fra mødet og samarbejdet med Dorthe Andersen, som jeg havde stor tillid til og følte mig tryg ved. Hun støttede, var nærværende og ydede en rigtig god, professionel service, som havde stor betydning for mig, specielt i starten af hele salgsprocessen. I år har der været meget aktivitet i fremvisningerne af huset, hvilket må være David W. Foghs store indsats og vores samarbejde omkring dette. Han har gjort det meget tilfredsstillende. Lige da Jesper Johansen blev ansat havde jeg et møde med ham og David. Rigtig godt møde med mange nye aftaler. Herefter blev der sat turbo på salget af huset, hvor jeg oplevede Jespers salgstalent og erfaring. Dette, sammen med hans glade og positive udstråling og anerkendende og professionelle tilgang betød at hust blev solgt på 3 uger. En stor tak til dig Jesper. Alle fra home i Ribe har ydet hjælp og rådgivning når jeg havde brug for det og tak for det. Jeg anbefaler gerne home i Ribe til andre".

 • Det endte med et hurtigt salg - over prisen

  "Fra første møde havde vi en rigtig god oplevelse med David. Han var meget grundig, og vi havde en rigtig god mavefornemmelse af, at han kunne sælge vores hus. Han var rigtig god til at informere os løbende i processen og det endte også ud med et hurtigt salg og solgt til over prisen. Vi kan kun sende de bedste anbefalinger til David og home i Ribe".

 • SOLGT på kun 9 dage i overbud

  ”Vores oplevelse med home Ribe har været yderst positivt! Fra start til slut har salgsarbejdet foregået meget professionelt. Vi fik en rigtig god information. Der blev altid fulgt op og tilbagemeldt på henvendelser – og Jesper fik solgt vores hus på få dage! Vi er meget tilfredse med at vi valgte home Ribe og kan kun give dem vores bedste anbefalinger.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller