Menu

home Bramming

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bramming

Vores ejendomsmæglere i Bramming har mange års erfaring med bolighandel i byen. Vi har gennem årene oparbejdet den største markedsandel i Bramming og omegn. Alle vores ejendomsmæglere er lokale, og de har således et rigtig godt kendskab til området. Vi har på den baggrund et indgående kendskab til boligmarkedet i Bramming, og din mægler kan ud fra det fastsætte en god og realistisk pris på din bolig.

Vi har mange års erfaring med bolighandel og kan derfor leverer en bolighandel hvor både kvaliteten og trygheden er i top. Derudover har vi et tæt samarbejde med tre andre home butikker, og tilsammen består vi af home Varde, home Ribe, home Bramming og home Esbjerg.

Som en del af home-kæden har vi et landsdækkende køberkartotek med mange spændende boliger til salg. De mange flotte boliger vi har til salg, kan du se her på denne side eller i vores forretning i home Bramming.

Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på, at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om det drejer sig om køb eller salg af bolig.

Vi samarbejder med køberrådgivere i en anden home forretning. homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere, der står klar til at tilbyde kyndig vejledning i forbindelse med dit boligkøb.

Ring, mail eller besøg din ejendomsmægler i Bramming til en uforpligtende snak om dine boligdrømme. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • home ydede en god service

    "Vi fandt vores drømmebolig med de muligheder vi søgte. Vi glæder os til et spændende projekt. home ydede en god service, og vi kan kun anbefale dem til andre boligsøgende”

  • home hjalp os trygt og godt igennem salgsforløbet

    ”Flemming, Jacob og Charlotte har været et godt bekendtskab. Efter 48 år i samme hus, var det på tide at starte et nyt kapitel. Det glæder vi os til. home hjalp og trygt og godt igennem salgsforløbet, og det hele lykkedes på ganske kort tid. Vi anbefaler home Bramming til alle der ønsker at sælge bolig i Bramming og omegn”

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo