home Egå - Risskov billede
 • Center Øst, Egå Havvej 2E
 • 8250 Egå
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Velkommen hos home Egå-Risskov

Hos home Egå – Risskov ved vi, hvor stor en beslutning det er at sælge og købe bolig. Derfor arbejder vi under sloganet ”menneske før mægler”, og derfor har vi altid kunden i fokus og gør vores ypperste for at give en god oplevelse, hvad enten det handler om at sælge eller købe en bolig.

Alle vores ejendomsmæglere har et indgående kendskab til lokalområdet, som giver en fordel, da flere og flere kunder søger boliger i områder, som de ikke er bekendt med. Derfor er det vores primære opgave at skabe tryghed – både ift. den enkelte ejendomsmægler, men i høj grad også til området. Vi vil gerne, at du får en kundeoplevelse ud over det sædvanlige – og er så tilfreds, at du vil anbefale os til dem, du kender.

En af de helt store forcer hos home Egå – Risskov er, at butikken er en del af en organisation med fire butikker under samme indehaver med home Aarhus Nord, Lystrup og Hammel. Der arbejdes tæt sammen mellem de fire butikker omkring din bolighandel, hvilket betyder at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder, og vi kan bidrage til, at kunderne kan udvide deres geografiske horisont mellem vores områder. Alt dette får du til trods for, at du kun betaler for ét salær.

Vi sørger for at vores medarbejdere konstant er i udvikling og bruger mange ressourcer på efteruddannelse af vores medarbejdere. Bolig, salg og faglighed er vores helt store passion – Derfor får du hos home Egå – Risskov en ejendomsmægler, der er topengageret, dynamisk, har et højt fagligt niveau, og ikke mindst i tæt dialog med vores kunder for at skabe tryghed omkring en bolighandel.

I vores organisation tilbyder vi også home køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vores dygtige uddannede køberrådgivere sørger for at guide dig trygt og sikkert igennem dit boligkøb. Så hos os kan vi altså følge dig, fra du sætter din egen bolig til salg, til du er trygt på plads i dit nye hjem.

Hos os har vi en fastansat professionel fotograf tilknyttet, hvilket giver os en uvurderlig fleksibilitet og nogle helt unikke muligheder markedsføringsmæssigt, som er medvirkende til et godt og hurtigt salg af din bolig.

Kontakt home Egå – Risskov på tlf. 86 22 22 22 for en gratis og uforpligtende snak og lad os realisere jeres boligdrømme eller kig forbi vores forretning på Egå Havvej 2E, 8250 Egå – Der er altid kaffe på kanden.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 56 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Mægleren fandt hurtigt vores drømmehus

  ”Som hos mange andre boligsøgende og boligsælgende er det ofte tilfældighederne, der bestemmer, hvem man får som ejendomsmægler. Sådan var det også for os. Vi var så til gengæld utrolig heldige med at blive sat sammen med Rasmus Mellerris Kristensen hos home i Egå. For det første fandt han rimeligt hurtigt, det hus vi ønskede os - og for det andet fandt han i løbet af få måneder en køber til vort hus. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Rasmus. Han er ordholdende, vedholdende og har et behageligt væsen. Så vi kan kun anbefale Rasmus Mellerris til andre, der ønsker at finde en første klasses samarbejdspartner til at finde et alternativ til deres nuværende bolig”.

 • Tak for et godt samarbejde

  "Tak for godt samarbejde med home Egå-Risskov, som igennem hele salgsforløbet har ydet flot service. Mine bedste anbefalinger herfra".

 • Vi har i hele forløbet følt os i gode hænder

  ”Seriøst og professionelt salg samt fantastisk samarbejde med Nicolai fra home Egå afdeling. Kan kun anbefale dem. Nicolai var en fantastisk ejendomsmægler og vi har i hele forløbet følt os i gode hænder”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller