home Hammel billede
  • Østergade 22
  • 8450 Hammel
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Velkommen hos home Hammel

Vi får dig trygt igennem hele salgsprocessen og godt hjem. Vi er meget stolte over to år i træk at være den home-forretning på landsplan med de mest tilfredse sælgere og købere både i 2019 og 2020. Det er det vigtigste for os, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Vi har samlet et stærkt team af ejendomsmæglere i Hammel, hvor vores mæglere vil arbejde hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme. Det er ikke vores ambition at være størst men at give den bedste service til både sælger og køber.

Butikschef Jakob Kyhl har 25 års erfaring som ejendomsmægler. Han er født og opvokset i Hammel. Han er din mand hele vejen igennem salgsprocessen. Fra vurdering til nøgleoverdragelse. Vi prioriterer tryghed og kvalitet og arbejder hver dag hårdt på, at give vores boligsælgere og -købere den bedste service.

Én af home Hammels helt store fordele er, at butikken er en del af 4 butikker med samme indehaver – heriblandt home Aarhus Nord, home Egå-Risskov og home Lystrup. På tværs sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder . Dette betyder, at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder hver eneste dag og kan hjælpe købere med at udvide deres geografiske horisont, hvilket også er en stor fordel for dig som sælger. Vi har egen professionel fotograf ansat, der giver dig de bedste muligheder for en flot præsentation på sociale medier med professionel præsentationsvideo, dronevideo af området og flotte billeder. Det giver en markant synlighed af din bolig på de sociale medier og hjemmeside, det sikrer vi rammer flest mulige købere.

home Hammel er din lokale ejendomsmægler i Hammel, Thorsø, Gjern, Fårvang og Sporup. Det indgående kendskab til lokalområdet gør, at vi ved hvor både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv hører til.

Så uanset om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering med en klar plan for salget af din bolig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 9 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Der er intet at sætte en finger på

    "Alt er forløbet så fint og godt, at jeg absolut intet har at sætte en finger på. Jeg vil til enhver tid anbefale home Hammel og Jakob som min ejendomsmægler".

  • Stor ros og de bedste anbefalinger

    "Jakob havde stor forståelse for vores situation omkring vores salg. Vi havde ønske omkring en hurtig handel, da vi allerede havde købt et andet hus. Stor ros og de bedste anbefalinger til Jakob herfra".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller