home Hammel

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hammel

I vores mæglerforretning i Hammel er det vigtigste for os, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Vi har samlet et stærkt team af ejendomsmæglere i Hammel, hvor vores mæglere vil arbejde hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme.

Vores ejendomsmæglere i Hammel er veluddannede og erfarne mæglere, som er specialister i alle faser af en bolighandel. De står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at købe eller sælge en bolig. Vi prioriterer tryghed og kvalitet og arbejder hver dag hårdt på, at give vores kunder den bedste service.

Efter mange års erfaring er vores ejendomsmæglere kendte i lokalområdet, hvor vi dækker Hammel, Thorsø, Gjern, Fårvang og Sporup. Det indgående kendskab til lokalområdet gør, at vi ved hvor både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv hører til.

Så har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er de første på pletten, når en ejendom sættes til salg.
Så uanset om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vores mæglere klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb og hjælpe dig godt hjem.

Vi glæder os til at se dig og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 16 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Kompetent og indlevende

    "home forstod at gøre mit boligsalg til en virkelig god oplevelse. Jeg havde følelsen af, at der blevet taget hånd om alting på bedste vis. Der var altid rigtig god orientering, og jeg fik hurtigt solgt".

  • Solgt med grundighed og proffessionalisme

    "home i Hammel har lige solgt mit hus med grundighed, professionalisme og personlig indlevelse. Så er du i tvivl om hvilken mægler du skal vælge, medgiver jeg hermed de varmeste anbefalinger til de 2x Helle i home Hammel".

  • Tak for stor indsats

    "Vi har været ovenud tilfredse med home's håndtering af salget af vores bolig. Helle Langkjær ydede en stor indsats for at gennemføre salget bedst muligt. home får vores varmeste anbefalinger".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller