home Holbæk billede
 • Labæk 13
 • 4300 Holbæk
Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home HOLBÆK

Hos home HOLBÆK er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vores ejendomsmæglere i Holbæk meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til dine behov, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen samtidig er i top!

Vi er i kort afstand til alle boliger i hele området, og vi kan derfor med kort varsel være klar til at fremvise din bolig.

Stærkt lokalkendskab
Vores ejendomsmæglere i Holbæk sælger både villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme, fritids- og helårsgrunde samt vurderer, sælger, udlejer og rådgiver om alle typer af erhvervsejendomme: Investeringsejendomme - butikker - produktions- og lagerejendomme - kontor - projektejendomme - erhvervs- og byggegrunde.

Vi dækker blandt andet:

Holbæk | Hvalsø | Tølløse | Ugerløse | Undløse | Vipperød | Regstrup | Mørkøv | Jyderup | Svinninge | Gislinge |

Den enkelte mægler kender lokalområdet.

Grundige, kyndige og fagligt kompetente
Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig her! homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere. Ved køberrådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i – og vi hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen
Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 105 boliger

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Mange gode og konstruktive ideer til, hvordan man markedsfører boliger skarpt

  ”Mathias fra home i Holbæk er dygtig, venlig, imødekommende og professionel samt har evner og kendskab til det aktuelle boligmarked som har resulteret i et hurtigt salg. home i Holbæk har udmærket sig ved at være en ejendomsmæglerforretning med mange gode og konstruktive ideer til hvordan man kan formidle og markedsfører boliger skarpt.”

 • home Holbæk - super hurtig og professionel salg

  "Man bliver mødt af troværdige og dygtige medarbejder, som ikke lover noget, de ikke kan holde. Det er 3 gang vi har brugt home i Holbæk, til både køb og salg.”

 • Vi giver home Holbæk vores bedste anbefalinger

  Indehaver Michael og Ejendomsmægler Jacob (til venstre) var et smut forbi for at lykønske sælgerne af Solbakken 19 – Sting og Kent med salget samt ønske dem held og lykke fremover. De kom med denne flotte anbefaling af os: ”home Holbæk har et virkelig energisk team, som følger op på alt. Vi blev som sælger inddraget hele vejen og holdt orienteret om, hvilke købere var i spil og deres tilbagemelding efter fremvisning. Vi vil give hele home teamet i Holbæk vores bedste anbefalinger”.

 • Vi har brugt home Holbæk til 3 forskellige sager

  "Vi har brugt home Holbæk til 3 forskellige sager. Vi har været godt vejledt, har fået god service og følt os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi medgiver både dem og hele teamet i home Holbæk vores allervarmeste anbefalinger".

 • Planen blev fulgt til punkt og prikke

  Lars & Mathias var forbi Vinkelvej 7 i Regstrup som de lige har solgt. Her står de med et par glade sælgere(i midten), som kom med denne flotte anbefaling: ” Super ros til home Holbæk for lynhurtigt og yderst professionelt arbejde med salget af vores hus. Der blev lagt en plan fra start som blev fulgt til punkt og prikke. Super tilbagemelding efter fremvisninger og god orientering internt mellem personalet så alle vidste, hvad der foregik. Vi vil til hver en tid give home i Holbæk vores varmeste anbefalinger

 • home er hurtige og effektive

  "Man føler sig i trygge hænder under hele processen - de kan klart anbefales."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller