home Holbæk

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Holbæk

Hos home Holbæk er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vores ejendomsmæglere i Holbæk meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til dine behov, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen af din bolig er i top! 

Vi er i kort afstand til alle boliger i området, og vores ejendomsmæglere kan derfor med kort varsel være klar til at fremvise din bolig.

Stærkt lokalkendskab

Vores ejendomsmæglere i Holbæk sælger både villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme samt fritids- og helårsgrunde.

Disse boliger sælges i:

Holbæk | Hvalsø | Tølløse | Ugerløse | Vipperød | Regstrup | Mørkøv | Jyderup | Svinninge og Gislinge.

Den enkelte mægler er derfor kendt i lokalområdet.

Grundig og kyndig lokalkendskab

Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig her! homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere. Ved køberrådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i – og vi hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen

Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 65 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt på kun 17 dage

  "Efter vi skiftede ejendomsmægler til home, kom der virkelig fart over salget, hvilket de klarede til UG. Solgt på kun 17 dage – og herefter fandt de vores drømmebolig. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og er meget imponeret over den korte salgstid vores bolig havde".

 • Tak for et behageligt og hurtigt salg

  "Jeg har været yderst tilfreds med home Holbæk og ejendomsmægler Mads Jetsmar. De har ydet en utrolig god service og forklaret tingene forståeligt. Jeg har følt mig tryg gennem hele processen og anbefaler home til venner og bekendte. Tak for et behageligt og hurtigt salg".

 • Solgt på kun 6 dage

  "Vi har haft en rigtig god oplevelse med både køb og salg via home Holbæk. De solgte vores bolig på kun 6 dage, så vi kunne nå at holde jul i vores nye drømmehus. Vi har været meget tilfredse med Mads Jetsmar fra home, og vi havde fuld tillid til, at han kunne løse opgaven. Hele forløbet har været professionelt håndteret og vi har kun oplevet god service hos hele personalet. Vi kan bestemt anbefale home til både købere og sælgere. Tak for en hurtigt handel og godt samarbejde".

 • Mægler havde nærmest en køber med i baglommen

  "Vi har kun rosende ord om home Holbæk og den oplevelse, vi har haft ved at sælge vores hus igennem dem. Fra starten var vi ikke i tvivl om valget af ejendomsmægler, da Lars Clemmensen fra home Holbæk var forbi. Han gav os en realistisk vurdering og via homes køberkartotek, havde han nærmest en køber med i baglommen. Mads Jetsmar fremviste huset til den potentielle køber – og senere samme dag, var huset solgt. Vi har været yderst tilfredse med det hurtige og effektive salgsarbejde og kan kun anbefale andre sælgere at benytte home".

 • Solgt på kun 26 dage

  ”home i Holbæk har solgt mit hus på Kalundborgvej 180, Holbæk på 26 dage og hjulpet mig videre til min drømmelejlighed i Holbæks bymidte. Lejligheden var ikke til salg, men blev sat til salg, da jeg blev interesseret. En stor tak til Hans Jørgen Christensen, køberrådgiver hos home, der har hjulpet mig igennem begge handler”.

 • Vi er super tilfredse med home Holbæk

  "Vi har været super tilfredse med home i Holbæk. De er professionelle, og vi er gennem hele forløbet blevet godt informeret og der har været en god dialog mellem os og mægler. Vi er også rigtig glade for, at de også er behjælpelig med at finde vores nye bolig".

 • Solgt på kun 16 dage

  "home solgte vores ejendom på Ringstedvej i St. Merløse på 16 dage…. flot klaret….. vi kan varmt anbefale home Holbæk til andre".

 • Tak for godt samarbejde

  "Vi er glade for, at det er lykkedes home at sælge vores villa og takker Hans Jørgen for godt samarbejde".

 • Salg blev aftalt indenfor få dage

  ”Da home kom til, skete der virkelig noget, og et salg var aftalt indenfor få dage. Vi kan varmt anbefale home til andre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller