home Jægerspris billede
  • Hovedgaden 32D
  • 3630 Jægerspris
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Frederiksværk-Skævinge v/ Wilkens og Basso A/S

Velkommen hos home Jægerspris

I hjertet af Jægerspris ligger Home - kig endelig forbi, vi vil glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne boligbutik til en kop kaffe, og få en snak om din boligsituation eller bare et hyggeligt visit. Vi brænder for din bolighandel, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer omkring lige præcis dit salg eller køb af bolig. Derudover er home Jægerspris i samarbejde med home Frederikssund, Jernbanegade 7, 3600 Frederikssund.

Vores butik har fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg eller boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Jægerspris har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig. 

Vi har alle slags boliger til salg men har primært fokus på villaer, rækkehuse, grunde og sommerhuse. Find boliger til salg i vores udstilling, i forretningen i Frederikssund eller på home.dk.

Vi tilbyder spændende ejendomme i Jægerspris, Kulhuse, Over Dråby, Dalby Huse, Tørslev, Gerlev og Kyndby, m.fl.

Vi har en køberrådgiver tilknyttet vores forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Konkakt os i dag og få en uforpligtende snak om din boligsituation. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 54 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Alt i alt en rigtig god oplevelse

    ” En hel ekstraordinær indsats fra alle medarbejderne i home Jægerspris. Vi følte os fulgt helt fra start og til dagen, hvor vi fik udleveret nøglen til vores nye hus. Fantastiske mennesker at samarbejde med! Vi oplevede et meget professionelt team omkring salget af vores ejendom. En meget ærlig og ligetil tone. Alt i alt en rigtig god oplevelse at være kunde hos home.”

  • Mægler var meget tålmodig og imødekommende

    ” Sally har været ekstrem professionel og hjælpsom i forbindelse med køb af vores første bolig. Som førstegangskøber kan det være svært at få overblik over de mange indtryk og forhold, der er ved et boligkøb, men Sally var meget tålmodig og imødekommende, når vi havde spørgsmål til handlen.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
  1. Eller