Menu

home Jægerspris

  • Vi svarer tlf. mandag-fredag og søndag fra kl 8–20
Luk åbningstider

Velkommen hos home Jægerspris

I hjertet af Jægerspris ligger Home - kig endelig forbi, vi vil glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne boligbutik til en kop kaffe, og få en snak om din boligsituation eller bare et hyggeligt visit. Vi brænder for din bolighandel, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer omkring lige præcis dit salg eller køb af bolig. Derudover er home Jægerspris i samarbejde med home Frederikssund, Jernbanegade 7, 3600 Frederikssund.

Vores butik har fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg eller boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Jægerspris har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig. 

Vi har alle slags boliger til salg men har primært fokus på villaer, rækkehuse, grunde og sommerhuse. Find boliger til salg i vores udstilling, i forretningen i Frederikssund eller på home.dk.

Vi tilbyder spændende ejendomme i Jægerspris, Kulhuse, Over Dråby, Dalby Huse, Tørslev, Gerlev og Kyndby, m.fl.

Vi har en køberrådgiver tilknyttet vores forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Konkakt os i dag og få en uforpligtende snak om din boligsituation. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller