Menu

home Egaa - Risskov

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Egå-Risskov

Hos home Egå-Risskov kan du altid være sikker på, at vores ejendomsmægler gør sit yderste for, at din bolighandel kommer trygt i hus

Alle vores ejendomsmæglere har et særdeles godt lokalkendskab, derfor kender vi enhver krog af Egå, Risskov, Skæring, Vandsiden og f.eks. Skødstrup.

Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse og fritidsboliger. Ligeledes beskæftiger vi os med køb og salg af liebhaverejendomme.

Vores boligforretning er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi er i alt 15 home-forretninger og 100 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Når du vælger os som din ejendomsmægler, kommer vores unikke samarbejde, dig som kunde, til gode i forbindelse med markedsføring af din bolig. Her bliver boligen markedsført i aviser, i det lokale foreningsliv, i vores home forretninger og ligeledes på nettet. Desuden drager du fordel af vores solide kendskab til lokalområdet, når vi skal vurdere og fastsætte den helt rigtige pris på din bolig og ligeledes, når vi skal finde drømmeboligen til dig.

Vi sætter altid vores kunder i centrum, derfor vægter vi den personlige dialog højt således, at du bliver godt orienteret under hele processen af din bolighandel.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og, at din sag altid er i trygge hænder

Vi, som ejendomsmæglere, er altid tilgængelige, derfor kan du til enhver tid komme forbi vores forretning på Egå Havvej 2 og få en snak med os vedr. køb eller salg af bolig. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 8622 2222. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi føler os rigtig godt rådgivet

  "Vi har været meget tilfredse med homes mægler ved flere fremvisninger og især ved huset vi købte. Bjarke har sørget for hurtig og effektiv håndtering af processen samt mæglet på fornemste vis i forbindelse med handlen. Samtidig føler vi os rigtig godt rådgivet. De bedste anbefalinger herfra."

  Anders Bundgaard & Lene Matthiesen

 • Tilbagevendende køb og salg hos HOME Egå

  "Jeg har nu ved flere lejligheder såvel købt som solgt gennem HOME Egå og det har i alle henseender været effektive og kvalificerede mæglere, som har bistået os - særligt Torben og Jesper. De udmærker sig ved at have et unikt lokalkendskab og altid været tilgængelige i processerne fra start til slut. Kan i den grad anbefales."

  Mikkel Gudsøe

 • Har KUN haft til salg hos home Egå

  "Jeg har KUN haft mit hus til salg hos home i Egå.Det valg har jeg aldrig fortrudt. Lige fra start oplevede jeg et meget dynamisk team, som hver gang der havde været fremvisning kom med løbende tilbagemeldinger, så jeg kunne følge med i salget.Jeg vil give home/Torben og Jesper mine varmeste anbefalinger".

  Elja Højgaard

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.