home Egå - Risskov

Luk åbningstider

Velkommen hos home Egå-Risskov

Hos home Egå-Risskov kan du altid være sikker på, at vores ejendomsmæglere gør deres yderste for, at din bolighandel kommer trygt i hus.

Alle vores ejendomsmæglere har et særdeles godt lokalkendskab, derfor kender vi enhver krog af Egå, Risskov, Skæring, Vandsiden og f.eks. Skødstrup.

Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse og fritidsboliger. Ligeledes beskæftiger vi os med køb og salg af liebhaverejendomme.

Vores boligforretning er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Når du vælger os som din ejendomsmægler, kommer vores unikke samarbejde dig til gode i forbindelse med markedsføring af din bolig. Her bliver boligen markedsført i aviser, i det lokale foreningsliv, i vores home forretninger og ligeledes på nettet. Desuden drager du fordel af vores solide kendskab til lokalområdet, når vi skal vurdere og fastsætte den helt rigtige pris på din bolig og ligeledes, når vi skal finde drømmeboligen til dig.

Vi sætter altid vores kunder i centrum. Derfor vægter vi den personlige dialog højt således, at du bliver godt orienteret under hele processen af din bolighandel.

Vi, som ejendomsmæglere, er altid tilgængelige. Derfor kan du til enhver tid komme forbi vores forretning på Egå Havvej 2 og få en snak med os vedr. køb eller salg af bolig. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 8622 2222.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 22 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi har set en del ejendomme i 2017

  "Vi var specielt glade for at have Mikkel som ejendomsmægler. Særligt fandt vi ham jordnær, troværdig og fleksibel, hvilket var særligt vigtigt for os som førstegangskøbere og børnefamilie. Jeg har faktisk fortalt mine kollegaer og venner om den gode proces vi har haft med både sælger og mægler".

 • Jeg har haft stor tillid til home

  "Jeg har kun positivt at sige. Stor anerkendelse til Mikkel Friberg Petersen for sin væremåde og fremtoning. Han er meget venlig og professionel. Han fremviste flere andre boliger for mig, inden jeg købte Egå Engvej og altid med positivitet og forståelse. Jeg har haft stor tillid til Mikkel, og det har betydet meget i hele processen".

 • Vi føler os rigtig godt rådgivet

  "Vi har været meget tilfredse med homes mægler ved flere fremvisninger og især ved huset vi købte. Bjarke har sørget for hurtig og effektiv håndtering af processen samt mæglet på fornemste vis i forbindelse med handlen. Samtidig føler vi os rigtig godt rådgivet. De bedste anbefalinger herfra."

 • Tilbagevendende køb og salg hos HOME Egå

  "Jeg har nu ved flere lejligheder såvel købt som solgt gennem HOME Egå og det har i alle henseender været effektive og kvalificerede mæglere, som har bistået os - særligt Torben og Jesper. De udmærker sig ved at have et unikt lokalkendskab og altid været tilgængelige i processerne fra start til slut. Kan i den grad anbefales."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller