Menu

home Bramming

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bramming

Hos home Bramming har vi mange års erfaring med bolighandel i byen, og vi har gennem årerne oparbejdet den største markedsandel i Bramming og omegn. Alle vores ejendomsmæglere er lokale, og de har således et rigtig godt kendskab til området. Vi har på den baggrund et indgående kendskab til boligmarkedet i vores lokalområde, og vi kan ud fra det fastsætte en god og realistisk pris på din bolig.

Vi har et meget tæt samarbejde med fire andre home butikker: home Varde, home Ribe, home Bramming og home Esbjerg. Som en del af home-kæden har vi et landsdækkende køberkartotek med mange spændende boliger til salg. Vi har bl.a. rigtig flotte boliger til salg i Bramming, Vejrup, Gørding, Darum, Grimstrup, Årre, Hunderup og Fåborg. Se boligerne her på denne side eller se dem i vores boligforretning.

Rådgivning og service i centrum
Vi ønsker at gøre det bedste for vores kunder, derfor yder vi altid den bedste service og den bedste rådgivning til alle vores kunder uanset, om det drejer sig om køb eller salg af bolig.

Vi samarbejder med køberrådgivere i en anden home forretning. Homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere, der står klar til at tilbyde kyndig vejledning i forbindelse med dit boligkøb.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • home ydede en god service

    "Vi fandt vores drømmebolig med de muligheder vi søgte. Vi glæder os til et spændende projekt. home ydede en god service, og vi kan kun anbefale dem til andre boligsøgende”

    Tobais og Shanna

  • home hjalp os trygt og godt igennem salgsforløbet

    ”Flemming, Jacob og Charlotte har været et godt bekendtskab. Efter 48 år i samme hus, var det på tide at starte et nyt kapitel. Det glæder vi os til. home hjalp og trygt og godt igennem salgsforløbet, og det hele lykkedes på ganske kort tid. Vi anbefaler home Bramming til alle der ønsker at sælge bolig i Bramming og omegn”

    Karen og Svend Åge

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.