Mads dribler sig ind på bolig-banen hos Home Ringsted

1. juli 2024

På hjemmebane: Ny trio bygger bro mellem Ringsted og Roskilde. Tidligere håndboldspiller tager ’anførerbindet’ på i home-butikken fra i dag

En nydannet trio bestående af stærk duo i Roskilde og lokal ejendomsmægler i Ringsted er de nye indehavere af home-butikken på Torvet 4 i Ringsted.

Og med den lokale ejendomsmægler og tidligere håndboldspiller Mads Dudek i spidsen i det daglige, har de planer om at drible sig ind i hjerterne hos boligsælgere i Ringsted.

Den 28-årige finansøkonom og uddannede ejendomsmægler skifter fra den lokale Danbolig-butik til en plads som medindehaver af home Ringsted fra 1. juli.

Mange håndboldkendere vil nok nikke anerkendende til Dudek-navnet. Mads har spillet på det bedste hold i TMS Ringsted en række sæsoner, ind til han stoppede for et par år siden.

Den tidligere fløjspiller løber på bolig-banen i Ringsted i den røde home-trøje sammen med Sebastian Palmund og Anders Kastrup, der også står bag home i Roskilde.


I det daglige bliver det Mads Dudek, der får ’anførerbindet’ på og står for driften af butikken.

”Jeg har arbejdet som ejendomsmægler i Ringsted i godt fem år, og nu føler jeg mig klar til at blive selvstændig – det har altid været min drøm, lyder det fra ham.

”Jeg glæder mig til at hjælpe folk i byen med at få solgt deres bolig og tiltrække nye borgere til byen,” fortæller Mads Dudek, der betegner sig selv som inkarneret ’Ringsted-dreng’.

Hjertet banker for barndomsbyen
Sammen med sin kæreste, der også er fra Ringsted og arbejder hos Carlsberg, bor han i Københavnsområdet, men det får bestemt ikke hans hjerte til at banke langsommere for sin barndomsby.

”Jeg flyttede fra byen, da jeg var 20 år, for at læse på Copenhagen Business Academy, og alle årene har jeg pendlet til Ringsted fem dage om ugen – først for at spille håndbold og siden for at passe mit job som ejendomsmægler, så det er en livsstil for mig og mere en gevinst end en udfordring,” fortæller Mads, der også har været vikar rundt på byens skoler i studietiden.

Han har også prøvet at arbejde hos en ejendomsmægler i Køge, men det gav ikke den rigtige følelse hos den unge Dudek.

”Det er i Ringsted, jeg kender og forstår folk, og det er her, jeg kender hvert eneste gadehjørne og villavej – det er her, jeg føler mig hjemme og kan udnytte mine evner som ejendomsmægler allerbedst,” fortæller Mads.

Fritiden nyder han helst sammen med kæreste, familie og venner, og der bliver også tid til lidt håndbold for sjov og nogle runder golf.

Men de næste måneder har han nu tænkt sig at arbejde rigtig meget.

”Min kæreste tager et halvt år til Singapore som del af sit job, så jeg får god tid til virkelig at give den en skalle, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang,” slutter Mads Dudek.

De nye indehavere af home Ringsted planlægger at invitere til reception, når vi er på den anden side af sommerferien.

 

Se flere bolignyt nyheder...

...og læs mere om boligen og boligmarkedet.

Se bolignyt nyheder