Menu

Sådan frisker du villahaven op til vintersalg

SALGSFIF: Vådt, gråt og lidt trist. Det er sådan, de fleste haver fremstår lige nu. Men det er der råd for. Huskøbere bør værdsætte den tilgroede have, siger ekspert

4. januar 2018

Hvis du har dit hus til salg lige nu – eller overvejer at sætte til salg - får du her et par tips til, hvordan du får interesserede købere til at føle sig velkomne allerede ved fortovskanten - selv om forhaven ikke lige er i sit es i vintermånederne. Det skriver jp.dk.

For at få haven til at fremstå lidt smukkere kan du fylde tomme krukker og plantebeholdere op med stedsegrønne planter som buksbom og taks, der kan formklippes, og som ifølge Jesper Carl Corfitzen, der er ekspert i have og uderum hos Bolius, giver uderummet struktur, eller med mindre planter som lyng, julerose, alunrod og cypresvortemælk.
”Det er planter, der alle er stedse- og vintergrønne, og som gør selv de mest kedelige nærmiljøer hyggeligere og frodigere,” forklarer han.

Står ukrudtet højt, anbefaler han at fjerne det og samtidig rive grusflader.

I ejendomsmæglerkæden home, der har udarbejdet 52 salgsfif, fortæller relationschef Mads Ellegaard , at købernes førstehåndsindtryk af boligen er ekstremt vigtigt.

”Der er mange følelser forbundet med et boligkøb, og det er ikke snyd at bruge alle små tricks i posen til at vinde købernes hjerter,” siger home-chefen med et smil.

”Fej fliserne, få ryddet op i haven og garagen, sæt fakler eller lanterner med stearinlys på trappen og på terrassen og læg mad ud til fuglene. Alt der skaber hygge og liv i haven hjælper salget på vej,” siger Mads Ellegaard.

Det er ofte små, billige, nemme indsatser – men de virker.

Til gengæld anbefales det ikke boligsælgere at fælde for meget i haven eller grave og flytte rundt på eksisterende beplantninger i den plørede jord.
”Lad endelig de nye købere selv finde ud af, hvad de ønsker, der skal blive af planter efter dig, ” siger Jesper Carl Corfitzen fra Bolius.

Hans fif til huskøberne er omvendt at se mulighederne i de træer og buske, der giver haven karakter, når lyset og varmen atter returnerer.

Ifølge home er det faktisk ingen dum idé at sætte gang i boligsalget netop nu, da mange boligsælgere venter til forårets komme, men køberne er i høj grad på fremvisning nu og dermed også på udkig efter nye boliger til salg: https://home.dk/foraar

Læs homes 52 salgsfif her - https://home.dk/saelg/52-gratis-salgsfif/

Foto: Palle Skov

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl