Fredericiavej 55, Mølholm, 7100 Vejle

215 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Charmerende og arkitektonisk spændende villa fra 50'erne


Helt ny tagkonstruktion fra 2021

Villaerne beliggende ned langs Fredericiavej i Vejle, er af mange kendt som nogle af byens flotteste ejendommen - Og boligen her på Fredericiavej 55 er ingen undtagelse. Ejendommen er opført i 1955, i klassisk 50'er stil og i en tidstypisk god kvalitet. Ejendommen er kendetegnet ved sin flotte facade, en gennemført arkitektur og ikke mindst den helt nye tagkonstruktion med flotte sorte mat glaserede teglsten - Som i øvrigt er den samme teglsten som ligger på D'angleterre.  

Ejendommen ligger i det attraktive Mølholm, tæt på alle hverdagens fornødenheder. I gåafstand her fra finder man de gode indkøbsmuligheder ved Vindinggård centeret, de smukke skovarealer i Sønderskoven, Mølholm skole og ikke mindst Vejles pulserende bymidte. Fra ejendommen er man også hurtigt på motorvej E45, og her er gode offentlige transportmuligheder. 

Ejendommen byder velkommen i en flot entré med videre adgang til en stor lys hall. I stueplan finder man desuden en stor sofastue i åben forbindelse med boligens spisestue - Her er der plads til den helt store familie middag. Fra spisestuen er der åbent ind til boligens rummelige køkken med viktualierum, og i stueplan finder man også et fint værelse samt badeværelse. På 1. sal finder man et godt og lyst repos, tre gode værelser samt badeværelse. I kælderen er der integreret garage, stor gildesal, badeværelse, bryggers samt flere gode disponible rum som kan bruges som værelser. 

Til boligen hører flere gode terrassemiljøer på begge sider af ejendommen. Her er østvendt terrasse med udgang fra det store køkken, og vestvendt terrasse med udgang fra stuen. Man finder også flere hyggelige kroge, samt gode muligheder for køkkenhave eller lignende. 

Kontakt home Vejle for mere info om denne charmerende kvalitetsbolig. 


11Antal rum
1955Byggeår
3Antal toiletter
1033 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.788 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,826 / 17.739 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811