Sundbrovej 67, 5700 Svendborg

224 m2 landejendom

Kontant 8.995.000 kr.

Tåsinge


Rummelig bolig med to kæmpe haller på synlig adresse på Tåsinge

En topmoderne og rummelig bolig, store, højloftede haller med alskens anvendelsesmuligheder og en særdeles synlig beliggenhed med mange forbipasserende - I får hele pakken her Sundbrovej 67 på Tåsinge. Ejendommen har indtil nu været anvendt som smedje/maskinhal, og der har endvidere været frisørsalon på førstesalen af den ene hal. Takket være den gode beliggenhed er her mulighed for næsten hvad som helst, og den næsten fem hektar store grund gør tilmed hestehold til en mulighed. Velkommen til!

Beliggenheden er optimal, hvis du ønsker opmærksom og mange forbipasserende til din virksomhed. Der kører i omegnen af 20.000 biler forbi på landevejen om dagen, og nuværende ejer har aldrig haft behov for at annoncere.
Det mest bemærkelsesværdige ved ejendommen er den gennemgående skyhøje kvalitet. Huset er renoveret og tilbygget siden 2010, mens de to haller på 1.146 m2 er opført i henholdsvis 2008/2010. Alt er lavet i de absolut bedste materialer, og ikke et hjørne er overset. Blandt højdepunkterne kan nævnes, at både hus og haller er fuldmurede og har vedligeholdelsesfri komposit-vinduer (støjdæmpende ud mod vejen). Huset har sortglaseret tagsten, galvaniserede plade-inddækninger og skotrender i rustfrit stål. Derudover er der varme-genvinding i hele huset og gulvvarme via jordvarme i stueplan. Boligen står knivskarp fra ende til anden. Stilen er ude som inde sort/hvid, og indretningen er helt efter tidens trends. I stueplan venter et stort, integreret opholdsrum med stue og køkken fra Svane i ét og udgang til terrasse. Hertil kommer et bryggers, en entré og et stort badeværelse med Svanemøblering. Førstesalen er indrettet med tre soveværelser, af hvilke de to er ekstrastore. Her kan også nemt laves flere værelser. Derudover er her et walk-in-closet og et toilet, og mod øst er der udsigt til Storebælt. Der er centralstøvsuger i hele boligen. Endelig følger der også en garage og en carport med huset.
De to haller er sammenbyggede og har begge IHC el, kørefast gulv og store hejseporte med plads til indkørsel af store køretøjer. Den ene hal er også indrettet med personalefaciliterer og har en førstesal med frisørsalonen og et lager. Der er egen adgang til frisørsalonen udefra. Den anden hal har forstærkede spær, som er forberedt til traverskran.
Det meste af grunden er udlagt med marker, som er bortforpagtet. Forpagtningsaftalen udløber efter høst hvert år og kan enten opsiges eller fortsættes. Har man interesse i hestehold, kan markerne udlægges som folde, og der kan indrettes faciliteter til hestehold i hallerne.
En ekstraordinær ejendom til den kompromisløse køber. Skal ses!
4Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.781 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,538 / 40.695 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thejs Lund Davidsen
home Ringe

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist

thda@home.dk

62624646

62624646