Klostervej 90G, 8680 Ry

207 m2 villa

Kontant 5.750.000 kr.

INDFLYTNINGSKLAR VILLA LIGE I HJERTET AF RY


LØBENDE RENOVERET FAMILIEVILLA

Godt beliggende i Ry ved siden af Rye Mølle Sø ligger Klostervej 90G og venter på at kunne byde sine nye ejere velkommen. Dette hjem tiltaler særligt børnefamilien, der gerne vil bo tæt på alle hverdagens gøremål, men ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller beliggenhed
På denne adresse går bolig og beliggenhed op i højere enhed, da I bosætter jer tæt på både søen, skoven samt byen – hvilket alt sammen kan nås på gåben. Alle hverdagens fornødenheder ligger inden for overskuelige rækkevidde; børnene kan cykle i skole på fire minutter, mens I afleverer den mindste i institution seks minutter væk. Indkøbende kan klares i Kvickly fem minutter væk på cykel, og så ligger Ry St. 650 meter væk.
Denne villa er opført af en murermester i 1988 og fremstår flot i røde mursten med solceller på taget. Husets forside indeholder en indkørsel med dobbelt carport, hvor der er plads til flere biler samt en flisebelagt forhave, og bevæger vi os rundt om huset, er der en dejlig, privat have med flagstand, solbeskinnet plæne og en hyggekrog, hvor børnene kan lege i legehuset. I kommer til at tilbringe dagene ude på den sydvendte terrasse; slæng jer tilbage i havemøblerne og nyd solen dagen lang. Om aftenen kan I lave lækre pizzaer i pizzaovnen og nyde de milde sommeraftener udenfor.
Villaen på 207 kvm er løbende renoveret, så indenfor venter jer et stilrent indre med moderne indretning og store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald i hele hjemmet og finurlige geometriske detaljer i form af vinduer og udkig fra alrum til stue. Entréen med indbygget garderobe er det første, som I møder på rundvisningen – og herfra kan I bevæge jer videre ind i hjemmet. Planløsningen adskiller smart børneafdelingen i den ene ende med tre almindelige værelser med masser af skabsplads og et strømlinet badeværelse i enkelt design med bl.a. væghængt toilet og separat bruseniche. Hjemmets samlingspunkt består af et moderne køkken i stilrent design med alt i form af hvidevarer og med en bar forenden samt alrummet, hvor der er plads til masser af gæster rundt om spisebordet. Stuen tilgår I ved at gå to trin ned, hvor I her har plads til et større sofaarrangement og måske et læsekrog- eller hjemmekontor alt efter behov. I husets anden ende er voksenafdelingen bestående af et værelse med skabsplads – og i badeværelset får I spaoplevelsen med hjem i form af et spabad og sauna samt rainshower.
Lyder dette som noget for jer? Så ses vi på en fremvisning.
5Antal rum
1995Ombygget
2Antal toiletter
1100 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.688 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,998 / 26.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00