Linåbakken 10, Linå, 8600 Silkeborg

937 m2 helårsgrund

Kontant 398.000 kr.

Linå/Silkeborg


Udsigtsgrund 10 minutter fra Silkeborg


SPÆNDENDE GRUND MED FLOT UDSIGT - Drømmer i om at bygge selv på en af de mest spændende grunde i Linå, så er muligheden her nu for både at få en flot udsigt samt at bygge en spændende ejendom i det kuperede terræn. Kontakt home for mulighederne for byggeri.

HYGGELIG LANDSBY - Linå ligger ideelt, hvis I arbejder i Silkeborg, Skanderborg eller Aarhus, og motorvejstilkørslen ligger blot tre kilometer væk. Hvis I har god tid og hellere vil tage en naturskøn tur, kan Ifølge den gamle landevej, som efter motorvejen er kommet til er blevet meget mindre trafikeret, og stadig lige smuk, når den bugter sig mellem mark og skov.
Linå er landsbyidyl når det er bedst. Omgivet af skov og marker kan I fra første parket følge med i årstidernes skiften, og nyde den friske luft på alle tider af året.

BEKVEMT OG PRAKTISK - Kan I godt lide tanken om at være del af et aktivt lokalsamfund og samtidig bo tæt på naturen –ja, næsten føle sig som en del af den? Så er Linå et godt bud, og fordelene er mange: På syv minutter kan i handle dagligdagsindkøb i Sejs-Svejbæk, hvor børnene også kan gå i skole. Skolebussen går få meter fra grunden og bliver hurtigt en god rutine for børnene selv at tage. Det tager fire minutter at køre til Kløverhuset Børnehave i Laven, hvor børnene både har en dejlig legeplads at boltre sig på samt hytten Kryb-i-ly, som de flere gange om året besøger sammen med børnehaverne i Sejs-Svejbæk, så børnene kender hinanden før de starter i skole på den velrenommerede Sejs Skole.

Kom og oplev Linå, mærk den friske luft og forestil jer drømmehuset her på grunden midt i den gamle, hyggelige landsby.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

522 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,708 / 2.096 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088