Højby Hovedgade 15, 4573 Højby

108 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Charmerende villa med gode muligheder


Placeret centralt i Højby, med både indkøbsmuligheder, skole, sportshal, station mm.

I udkanten af Højby, tæt på både fantastisk natur ved blandt andet Højby Sø, og i gåafstand til alt i byen, ligger dette charmerende hus og byder på spændende muligheder, både ude og inde.
Højby Hovedgade 15 inviterer indenfor til en charmerende og rummelig villa i to plan, med fantastiske muligheder for jer, der går med drømme om at skabe en bolig ud fra egne ønsker og behov.
Faciliteterne i huset er alle af ældre dato og både bolig og have trænger til en kærlig hånd. Men her har I et fantastisk udgangspunkt for at kunne skabe en stemningsfuld og moderne bolig, hvor charmen er givet på forhånd.

Pladsen fordeler sig på de to plan over gode planløsninger. På husets førstesal med en rummelig repos og tre gode værelser og på husets stueetage med rummeligt bryggers, badeværelse med kar, entré med trappe til førstesalen, køkken og en stor, vinklet stue med udgang til den dejlige have.
Haven er syd-vestvendt og byder dermed på fantastisk sol gennem hele dagen og helt til den forsvinder i horisonten. Her er rigelig, gammel og frodig beplantning med både gavmilde frugttræer og en stor, skøn plæne.
Beliggenheden byder på både nem og hurtig adgang til alt, hvad det kræver at få hverdagen til at hænge sammen og på fantastiske naturoplevelser i det absolutte nærområde.

Her er flere mindre søer og skovområder, Højby Sø og smukke skuer over mark og eng i Odsherreds skønne landskab, ligesom I herfra har kort køretur til gode bademuligheder ved både Isefjord og Sejerøbugten.

Kontakt home Asnæs for en fremvisning allerede i dag på tlf. 59650165.

4Antal rum
1927Byggeår
641 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.275 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,837 / 4.605 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65