Langgyden 18, Asperup Mark, 5580 Nørre Aaby

175 m2 villa

Kontant 1.045.000 kr.

Charmerende og rummelig ejendom nær Nørre Aaby


Let adgang til motorvejen

Lige mellem Nørre Aaby og Båring ligger denne indbydende ejendom klar til at byde jer velkommen, og allerede udefra giver de rødmalede, sprossede vinduer en rigtig god idé om den charmerende atmosfære, der kendetegner hele hjemmet.
Ejendommens historie strækker sig helt tilbage til 1700-tallet, og det er tydeligt, at den løbende er blevet istandsat med stor respekt for den originale stil. Det er såvel sprossevinduerne som de synlige bjælker fine eksempler på, og desuden skal stuens brændeovn også nævnes, når det gælder hjemmets mange charmerende træk.
Stuen udgør en del af husets store opholdsmiljø, og der er åben forbindelse herfra til et stort, lækkert køkken-alrum i landlig stil. I direkte forlængelse af køkkenet finder I husets rummelige entré, som har plads til vaskefaciliteter og adgang til et badeværelse med bruseniche. Det er også i denne del af huset, at I finder stueplanets store soveværelse samt trappen til første sal, hvor der venter yderligere tre gode værelser.
I alt er der tale om 175 velfordelte boligkvadratmeter, og som et ekstra plus får I lige uden for hoveddøren en stor, over- og inddækket terrasse, der udgør en del af ejendommens ugenerede, vestvendte terrassemiljø. Fra stuen er der udgang til endnu en terrasse, og takket være dens placering i husets sydvendte have er her optimale solchancer hele dagen igennem.
Ejendommen ligger på en 1.394 m2 stor grund, og foruden terrasserne skal havens gode plads til leg på plænen også fremhæves. Drømmer I om at dyrke jeres egne input til salatskålen, finder I også let plads til det, og sidst men ikke mindst har ejendommen også en dobbeltcarport med integreret skur.
Turen til nærmeste motorvejstilkørsel tager kun få øjeblikke, og der er således tale om en meget pendlervenlig adresse. Dertil kommer, at den centrale placering på landkortet giver jer mulighed for at nå såvel Odense som Kolding på under en halv time i bil. I nærmiljøet er det særligt værd at fokusere på den lette adgang til skole, børneinstitutioner, fritidstilbud, indkøbsmuligheder og togstationen i Nørre Aaby, der venter blot et par kilometer fra adressen. Som yderligere en bonus er der ligeledes meget overkommelig cykelafstand til de skønne badestrande ved Båring Vig.
4Antal rum
1992Ombygget
1394 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.045.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.420 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,104 / 4.845 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010