Assensvej 208, Gamborg, 5500 Middelfart

123 m2 villa

Kontant 998.000 kr.

Villa med lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stue


Beliggende i Gamborg og i kort afstand til Gamborg Fjord

home Middelfart udbyder nu denne villa med et lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, beliggende i skønne Gamborg by - en hyggelig landsby med skøn natur, lige ned til Gamborg fjord. Byen har egen kirke og forsamlingshus. Det står jer frit for, men ønsker I at være en del af Gamborgs sammenhold, er her en fantastisk mulighed. 

En lille by med flere foreninger bl.a. foredragsforening og jagtforening samt et kultur- og friluftshus indrettet i det gamle FDF-spejderhus. I sommerhalvåret arrangeres der foruden Sankt Hans og Høstfest også ugentlige grillaftener. Se meget mere på www.gamborgby.dk

Du får i Gamborg den hyggelige landlige fornemmelse, med både skole, indkøb og motorvejstilkørsel inden for en radius af 3 km. 

Villaen indeholder: 
Entré med gulvtæppe og trappe til 1. salen. Fra entréen er der adgang til et godt værelse med laminatgulv samt villaens store og lækre køkken-alrum. Køkkenet er med flotte hvide elementer og med lækker granitbordplade og vaskeø. I åben forbindelse med køkkenet er der god spiseplads og direkte udgang til udestue med plads til f.eks. et billardbord. Hyggelig stue med tæppe og god sofaplads. Godt badeværelse med klinker, gulvvarme, bruseniche og hvid sanitet, godt stort bryggers med klinker med god skabsplads og adgang til mindre viktualierum. Fra bryggerset er der direkte adgang til værksted/fyrrum med pillefyr og videre direkte adgang til god garage med elport.

På 1. sal er der et stort soveværelse med tæppe og direkte adgang til ældre badeværelse med badekar, vinylgulv og fyrretræselementer.

Villaens have er hyggeligt anlagt med flere gode terrasser samt buske og træer. 

Ring til os på telefon 6441 8090 for nærmere information eller for en fremvisning.


5Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
690 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.281 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,854 / 4.646 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090